Wild Rift brzy přejde do open bety
i Zdroj: Tryhard.cz
LoL:WR novinky Wild Rift Článek Wild Rift brzy přejde do open bety

Wild Rift brzy přejde do open bety

Lukáš Novák

Lukáš Novák

16. 10. 2020 18:00

Datum spuštění Wild riftu pro veřejnost a další novinky

Reklama

Datum, kdy si všichni budeme moci zahrát League of Legends: Wild Rift se již blíží. Autoři také odhalili mnoho novinek týkajících se této mobilní hry.

Datum spuštění

Nejprve bude hra otevřena široké veřejnosti v Asii. Konkrétně se jedná o regiony Jižní Korea, Japonsko, Filipíny, Singapur, Malajsie, Indonesie a Thajsko. Společné datum spuštění pro zmíněné státy je 27. října 2020. Hráči v této oblasti se tedy dočkají již velmi brzy.

Nás však bude více zajímat, kdy Wild Rift dorazí do Evropy. Stane se tak na začátku prosince 2020. V tomto termínu bude hra spuštěna také v Taiwanu, Oceánii a Vietnamu. Američtí hráči si budou muset počkat do jara roku 2021.

Wild Rift brzy přejde do open bety

Novinky

Do hry přibyde nový šampion, kterého všichni dobře známe z PC verze League of Legends – Lee Sin.

O něco později by se měli objevit také šampioni, kteří jsou prozatím ve fázi testování –  Evelynn, Kai’Sa, Akali, Draven, Darius a Seraphine.

Wild Rift brzy přejde do open bety

Riot odhalil také informace týkající se přidávání nového obsahu do současné verze hry. Podle slov autorů by se měly objevovat novinky každý den, až do dne spuštění otevřené bety. Můžeme se tedy těšit ještě na mnoho změn a novinek.

Hráči, kteří se přihlásí do Wild Riftu s již existujícím Riot Games účtem, který používali při hraní League of Legends na PC obdrží speciální odměny. Tato skutečnost se však prozatím týká jen některých regionů. Například Japonska a Jižní Koreje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama