Z TFT odchází Shadow předměty a přichází nové mechaniky
i Zdroj: Tryhard.cz
TFT novinky TeamFight Tactics Článek Z TFT odchází Shadow předměty a přichází nové mechaniky

Z TFT odchází Shadow předměty a přichází nové mechaniky

Nuuky

Nuuky

3. 7. 2021 10:00

Do hry budou přidány nové předměty, orby a emblemy .

Reklama

Dokončení eventu Skyglass Origins může znamenat jediné a to mid-set update - blíží set 5,5. V něm dojde kromě výměny některých postav a tříd také na nové zcela mechaniky.

Radiant předměty

Pengu bojující s chaosem objevil nové Radiant předměty a s jejich nástupem mizí naše milované Shadow předměty. Tyto nové předměty jsou velmi silné a stejně jako jejich předchozí verze se dají vytvořit ze všech základních předmětů ve hře. Proč jsou tak silné? Je to jednoduché, nenarazíte na žádné ale, pouze na přidané hodnoty a pasivní schopnosti. Jsou dokonce tak silné, že nám vývojáři dovolí vlastnit pouze jeden za celý zápas, konkrétně ve fázi 3-6, kde si jej budeme moci vybrat ze selekce pěti předmětů ze zcela nové zbrojnice. Zde je pár příkladů jak budou Radiant předměty vypadat:

Z TFT odchází Shadow předměty a přichází nové mechaniky

Divine Blessing

Bude potřeba více než jen nové předměty, abychom porazili chaos. Právě proto si pro nás vývojáři připravili zcela novou mechaniku zvanou Divine Blessing. Jakmile se v zápase dostanete pod 40 životů, z nebe vám bude zeslán orb. V tomto orbu se může skrývat:

  • zlato
  • části předmětů
  • spatula
  • postavy
  • spotřební předměty

Tome of Emblems

Tome of Emblems je poslední psaný bestseller Urfa samotného. Pokud se prolistujete touto knihou, budete mít možnost si vybrat jeden z pěti emblemů pro bonus třídy, kterou zrovna potřebujete. Knížka může spadnout z Divine Blessing a také z monster, proti kterým bojujeme, ale to jen opravdu málokdy. Pokud je v orbu tato knížka, potřebujete mít místo na lavičce, jinak orb nepůjde otevřit.

Z TFT odchází Shadow předměty a přichází nové mechaniky

Nové Emblemy

Když Shadow přeměty končí, jak můžeme postavit odznaky tříd jako jsou Hellions nebo Nightbringers? Tyto shadow emblemy nemizí, sice si je nebudete moci vytvořit, ale obdržíte je ve zbrojírně. Třídy, které dosud byly dostupné pouze bez špatule, mají nově vlastní emblemy. Bude tak mnohem jednodušší a zábavnější stavět všemožné kombinace tříd bez velké nutnosti vlastnit plný počet Helionů a Redeemů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama