Začíná turnaj Prague Champs, jak dopadnou semifinále?
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Začíná turnaj Prague Champs, jak dopadnou semifinále?

Začíná turnaj Prague Champs, jak dopadnou semifinále?

Giry

Giry

18. 6. 2022 09:19

Poslední čtveřice týmů míří do závěrečných zápasů a poperou se o postup.

Reklama

Vítáme vás u prvního dne turnaje Prague Champs, největší tuzemské akce v League of Legends. V tomto článku si budeme postupně aktualizovat dění esportových zápasů a přinášet zajímavosti a fotky z dnešního dne.

Aktualizace 22:03

  • Manažer Entropiq nám prozradil svoje dojmy: Gratuluju k postupu, váš jungler kůli vízům nakonec nedorazil. Myslíš, že mu vyhovalo, že mohl hrát z domova, nebo byste ho raději měli tady? Děkuju, jsme rádi, že se nám podařilo tuhle sérii urvat. Určitě by celý tým preferoval mít Ramese tady. Nějakým způsobem to kluky asi ovlivňuje, že tu není, ale dnes to naštěsní nemělo na tým vliv. Zítra vás čeká Dynamo Eclot, proti kterým jste poslední zápas prohráli. Půjde to pode tebe tak lehce, jako proti eSubě? Dynamo Eclot máme určitě co vracet. Je to nebezpečný soupeř, možná silnější než eSuba, ale těžce se to na začátku sezóny hodnotí. Musíme jít zápas od zápasu, mapa od mapy a věřím, že se dobře připravíme, náš analytik už určitě připravuje materiály. Věřím, že se dostaneme do večerního zápasu.

Aktualizace 21:54

  • Manažer eSuby nám odpovídal takhle. Co se dnes pokazilo? Dostali jste se do semifinále, což je úspěch, přesto jste asi mířili výš. Mířili jsme výš, Entropiq byl dneska lepší, bylo to vidět. Ty poslední dvě hry nevypadaly úplně pěkně. Nedrželi jsme se plánu, co jsme si řekli, a i ta morálka v poslední hře upadla. Čeká nás finále, budete ho sledovat nebo míříte rovnou do tréninku? Budeme, event je fajn, budeme koukat na finále i na showmatch. Nicméně to neznamená, že se nevracíme do tréninku. Hned v pondělí se vracíme na naší vilu a jdeme trénovat dál. Entropiq nebo Dynamo Eclot, kdo to podle tebe bude? Mohlo by to být těsné. Asi pravděpodobně Entropiq. Já věřím, že Dynamo může překvapit a může urvat nějaké hry. Entropiq má lepší ty série. Viděl bych to asi na 3:1.

Aktualizace 21:41

  • Marksman Khantos společně se supportem Denykem podali skvělý výkon a dotáhli Entropiq do finále.

Začíná turnaj Prague Champs, jak dopadnou semifinále?

Aktualizace 20:48

  • Třetí hra připadla Entropiq, a ti tak sahají po celkovém vítězství, chybí jim už jen jedna výhra do úspěšného závěru semifiále.

Aktualizace 20:03

  • Další dva povedené cosplaye. Jinx si oblékla Gehenna, Ahri má na svědomí Mimi.

Začíná turnaj Prague Champs, jak dopadnou semifinále?

Aktualizace 19:57

  • Druhá hra druhého semifinále byla dlouho vyrovnaná, eSuba si ale nakonec vytvořila vedení a už ho nepustila. Série je tedy vyrovnaná 1:1.

Aktualizace 18:59

  • Sázka na early game kompozici Entropiqu vyšla a berou první výhru. Druhá hra začne za chvíli.

Aktualizace 18:26

  • Začíná druhé semifinále. Entropiq vyzve eSubu.

Začíná turnaj Prague Champs, jak dopadnou semifinále?

Aktualizace 17:12

  • Následoval ho CEO vítězného týmu Dynamo Eclot Martin Novotný. V druhé hře jste hráli Vayne na midu, což neni běžný pick. Je to něco, s čím běžně pracujete? Myslím, že marksmani na midu jsou docela v metě, nicméně já nejsem kouč, takže na tohle přesně nedokážu odpovědět. Kluci to samozřejmě komunikujou s trenérem i asistenty a pravděpodobně to nebyl úplně “random pick”. Určitě měli představu, jak Vayne využít a jak kolem toho hrát. Zítra vás čeká jeden z dvojice eSuba a Entropiq. Koho byste si přáli potkat? Asi eSubu, protože vnímáme, že jsou nyní slabší, když to řeknu blbě. Nicméně víme, že eSuba má vždycky velké tzv. LAN buffy, takže tam je to docela vyrovnané. Další faktor je, že jsme s Entropiqem nedávno vyhráli, i když to byla Bo1. V Bo5 to bude samozřejmě o dost těžší. Já si myslim, že je to docela jedno, ale eSuba by byla lepší. Už jste někdy hráli na takový obrovský stage, nebo je to pro vás premiéra? Tak zrovna pro kluky, kteří jsou teď na turnaji, je tahle velká stage premiérová. Nicméně jako klub už máme za sebou podobné stage jako například MČR apod.

Aktualizace 16:55

  • Po porážce do média zóny přišel manažer SINNERS Jan “Worry” Voráček. Skončili jste v semifinále, postup dnes bohužel nevyšel. Co se stalo? Byli jsme hodně pasivní, minimálně v první hře. Kluci se potom rozehráli při teamfightech v druhé hře, kdy nabrali sebevědomí. Hledali jsme engage, ale utekli nám. První hra byla jak puštěná, na to se ani nedalo dívat. Ve třetí a čtvrté hře jsme věřili, že jdeme na reverse-sweep, ale ta čtvrtá hra nám znovu utekla v teamfightech. Udělali jsme špatná rozhodnutí, nehráli jsme s Hecarimem a ultimátkou Zileana, ta nepřišla tři teamfighty za sebou a pak jsme prohrávali na goldy. Jak to vidíte teď? Plánujete dál sledovat turnaj nebo ho budete chtít co nejdříve vypustit z hlavy? Určitě ještě budeme sledvat jak bude hrát Entropiq a eSuba. V HitPoint lize máme eSubu jako další zápas, takže nás zajímá, jak budou reagovat na Entropiq, co má Entropiq připravené na ně, moná něco z toho použijeme i v našich hrách, takže nás zajímá, jak se budou vyvíjet další zápasy. Ale vyloženě hodit za hlavu to nechceme, pořád je to turnaj, kde jsme došli do top čtyřky, úspěchy tam byly. To, proč jsme nepostoupili, budeme řešit teď s týmem.

Aktualizace 16:48

  • Diváci za potlesku sledovali, jak si Dynamo Eclot došli pro třetí výhru, a postupují tak do zítřejšího finále. SINNERS bojovali statečně, ale na postup to tentokrát nestačilo.

Aktualizace 15:50

  • Minioni z Komerční banky rozdávají malé lolkařské dárečky.

Začíná turnaj Prague Champs, jak dopadnou semifinále?

Aktualizace 15:39

  • Sinners si došli pro první vítězství. Dynamo Eclot má tak ještě dva pokusy na postup do finnále.

Začíná turnaj Prague Champs, jak dopadnou semifinále?

Aktualizace 15:10

  • Může být Taric ještě víc sexy? Ano, jako třeba tenhle v podání ELLEN. Tu najdete na Facebooku.
Začíná turnaj Prague Champs, jak dopadnou semifinále?
Začíná turnaj Prague Champs, jak dopadnou semifinále?

Aktualizace 15:07

  • Trénink na soloQ se nesmí podcenit ani na akci.

Začíná turnaj Prague Champs, jak dopadnou semifinále?

Aktualizace 14:45

  • Parádní K/DA Akali v podání Joan.

Začíná turnaj Prague Champs, jak dopadnou semifinále?

Aktualizace 14:32

  • Po napínavé druhé hře, kde se vedení přelévalo z jedné strany na druhou, berou výhru znovu hráči Dynamo Eclot. SINNERS tak budou muset předvést reverse-sweep, pokud chtějí pomýšlet na trofej pro vítěze.

Aktualizace 13:36

  • Do press roomu přišel trenér francouzského týmu Gamers Origin Jesse “Jezis” Le a odpovídal médiím na otázky. I my jsme se ho na pár zeptali. Ahoj, máte v týmu nového topaře, jak se zatím adaptuje? Na personální úrovní velice dobře. Svou energií a tím, jak se zajímá o hru, mi trochu připomíná Capse. Spolupráce s ním byla zatím skvělá, je obrovsky talentovaný. Myslím, že je to poprvé, co mám v týmu carry topaře. Jsem si jistý, že si věříte zítra na vítězství. Jak ale vidíš výsledek, bude to 3:0 nebo větší výzva? Nějakou výzvu si představit rozhodně dokážu, ne ale v tom, s kým budeme hrát. My jsme sami sobě největším nepřítelem. Rádi zkoušíme hranice našich možností, což se často ukáže jako dobrý krok, ale zároveň stále sbíráme zkušenosti a víme o vlastních chybách, které děláme. Takže to zítra klidně může být jednoznačné, ale také nemusí.

Začíná turnaj Prague Champs, jak dopadnou semifinále?

Aktualizace 12:25

  • V první hře si vítězství připisují Dynamo Eclot se svoji Late Game kompozicí.

Aktualizace 12:29

  • Stage se pomalu začíná plnit, předzápasový program je u konce a brzy začne první semifinále mezi Dynamo Eclot a SINNERS.

Začíná turnaj Prague Champs, jak dopadnou semifinále?

Aktualizace 12:14

  • Do O2 Universe nezavítali jen cosplayeři ale i samotní šampioni. Třeba Aatrox.

Začíná turnaj Prague Champs, jak dopadnou semifinále?

Aktualizace 12:05

  • Na akci se přišlo podívát spoustu cosplayerů. Třeba tahle skvělá Ahri v podání cosplayerky Emi. Její další tvorbu najdete na Instagramu.

Začíná turnaj Prague Champs, jak dopadnou semifinále?

Aktualizace 11:30

  • Do arény míří první diváci, stage je připravená a vypadá parádně.

Začíná turnaj Prague Champs, jak dopadnou semifinále?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama