Získej slevu na LEGO v za nákup herních produktů
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek Získej slevu na LEGO v za nákup herních produktů

Získej slevu na LEGO v za nákup herních produktů

Giry

Giry

20. 9. 2021 06:00

Oblíbená slevová akce BE A GAMER je zpět!

Reklama

Se slevovou horečkou BE A GAMER končí i videoherní sucho, které bylo letos opravdu vyprahlé. Proto je nutné okamžitě vyměnit chátrající herní výbavu po babičce a pustit se do nového Farming Simulatoru, Battlefieldu, Far Cry, případně pokud skladujete gel na vlasy po pixlách od Primalexu, do dalšího ročníku FIFY. Stejně jako v loňských ročnících, i letos můžete ušetřit love na výbavě pro hráče a navíc k nákupu dostanete sleváč na LEGO.

Jak to funguje?

Do 5. října nakupte na CZC.cz herní produkt v minimální hodnotě 299 Kč a voucher na LEGO je váš. Máte spoustu času promýšlet, čím si uděláte radost.

A zároveň, čím hodnotnější zboží nakoupíte, tím větší sleváč na LEGO od CZC.cz dostanete. Před Vánoci jako když jej najdete...

Jak hodnotný voucher na LEGO můžete získat?

Výše voucheru se odvíjí od výše ceny produktu, který si pořídíte.

Pokud si koupíte produkt v hodnotě do 1 000 Kč získáte sleváč na LEGO v hodnotě 100 Kč. Další vouchery mají hodnoty 200 Kč, 400 Kč, 500 Kč, 1 000 Kč, 1 500 Kč a 2 000 Kč. Více informací o tom, jak velký LEGO voucher dostanete, najdete na stránce BE A GAMER.

Ze široké nabídky produktů zařazených do BE A GAMER vybíráme

CZC.Gaming Bastion, moderní ergonomické a pohodlné herní křeslo s cenovkou 3 990 Kč.

Bezdrátovou herní myš CZC.Gaming Shapeshifter, řekněme takového morfujícího myšáka s kvalitním potickým senzorem a možností výměny děrované schránky za plnou, za pěkných 1 099 Kč.

Na seznamu jsou i další stroje, komponenty a příslušenství od RAMek, přes SSD, monitory až po notebooky nebo celé stolní počítače. Nechybí pochopitelně ani stavebnice LEGO.

Kompletní přehled produktů hledej ZDE.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama