Zrušení šampioni, první část
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Zrušení šampioni, první část

Zrušení šampioni, první část

Lukáš Novák

Lukáš Novák

30. 8. 2020 10:00

Všichni šampioni, které Riot nevydal vůbec, nebo se do hry dostali v úplně jiné podobě.

Reklama

V League of Legends se v současné době nachází 150 hratelných šampionů. Věděli jste však, že někteří šampioni, které Riot vytvořil se nakonec do finální verze hry nedostali? Přesně na ty se zaměříme v dnešním článku.

Ao Shin

Komunita League of Legends si dlouho přála dračího šampiona. Riot proto začal pracovat na Ao Shinovi, drakovi, který měl být ochráncem přírody a vládcem bouře. Při vývoji však nastaly značné potíže a Riotu se nedařilo sladit jednotlivé Ao Shinovy schopnosti. Uvažovalo se prý i o tom, že by létal nad mapou a ignoroval terén.

Od svého původního konceptu se nakonec jeho tvůrci vzdálili natolik, že výsledný šampion už nezapadal do tématu bouře a přírody. Ao Shin se tedy do hry nikdy nedostal, fanouškům draků však Riot přesto vyhověl. O několik let pozděj byl vydán dračí šampion známý jako Aurelion Sol, který do značné míry vychází z konceptu Ao Shina. Ještě více se pak nevydanému šampionovi podobá Ashen Lord Aurelion Sol.

Zrušení šampioni, první část

Ao Shin se ale do hry nakonec opravdu dostane, jen ne v podobě šampiona.


Avasha, The Vampire Bladesmaiden

O Avashe se toho moc neví, její vývoj byl zřejmě ukončen již v rané fázi. Riot její schopnosti nikdy nezveřejnil. Víme však, že tato postava byla spojena s upíří tématikou a známe také její přibližnou podobu. Podle tohoto nákresu se vzdáleně podobá Riven, jejíž vzhled je pravděpodobně inspirován zrušenou Avashou.

Zrušení šampioni, první část


Averdrian, the Astral Guardian

Třetím šampionem začínajícím na písmeno “A” je Averdrian - zvláštní šampion, který měl netypické schopnosti, vzhled i příběh. Averdrian se neuměl správně chovat. To bylo zapříčiněno tím, že ho jeho matka nemilovala a hned po narození ho hodila do odpadu. Někdy byl také trochu hanlivě nazýván "The Smurf Abortion". 

Mezi jeho schopnosti patřil zraňující paprsek, zpomalující energetický puls a aura, která zvyšovala jeho sílu schopnosti a zraňovala nepřátele v blízkém okolí.

Averdrianovou ultimátkou byl takzvaný “Lockdown”. Tato schopnost byla velmi podobná Malzaharově ultimátce.

Zrušení šampioni, první část


CeeCee

CeeCee byla Hextech inženýrka, která využívala obrovskou zbraň, na jejímž konci je připevněn štít. Z hlediska designu byla tato šampionka zcela vyškrtnuta z League of Legends, její schopnosti však byly použity pro Brauma. Braum je v současné době přesně tím, čím měla být CeeCee, vypadá ovšem úplně jinak.

Zrušení šampioni, první část


Cyborg Cowboy

Z tohoto šampiona se postupem času vyvinul Jhin. Mělo jít o kombinaci kybernetického střelce a kovboje z divokého západu. Od těchto témat se nakonec upustilo, výsledný šampion, tedy Jhin, však není od původního konceptu zas tak moc vzdálený.

Zrušení šampioni, první část


Eagle Rider

Tento šampion byl zrušen z jediného důvodu. Vývojáři se nakonec rozhodli, že by lépe vypadal jako žena, a tak se místo něj do hry dostala Quinn.

Zrušení šampioni, první část


Gavid, the Plant King

Gavid se do hry nedostal, protože Riot usoudil, že nesedí do celkového stylu hry. Šlo prakticky o křížence člověka a rostliny. Jeho životním cílem bylo zničit celé lidstvo, stejně tak, jako lidstvo zničilo jeho les.

Uměl vytvářet rostliny, které útočily na nepřátele, případně je rootovaly. Samotného Gavida a jeho spojence uměly rostliny léčit. Zajímavá byla jeho ultimátka. Gavid rootnul sám sebe, vyléčil se a urychlil růst rostlin ve svém okolí.

Ze současných šampionů se asi nejvíce podobal Zyře.

Zrušení šampioni, první část


Husk, the Hive Commander

Jednalo se o žoldačku ze Zaunu, která vedla skupinu zločinců a lovců odměn znavou H.I.V.E. Schopnosti této postavy byly rozděleny a vznikly dvě nové šampionky - Camille a Kai'Sa. Sama Husk se však do hry nikdy nedostala.

Zrušení šampioni, první část


Iron Engineer

O tomto šampionovi se nedochovaly žádné informace, víme však, jak měl vypadat. Svým designem připomínal Blitzcranka.

Zrušení šampioni, první část


Ivan

Ivan byl expert na výbušniny. Riot si však uvědomil, že dlouho nepřidal do hry žádného nového Yordla, a tak byl Ivan přetvořen do nové podoby. Místo něj dnes můžeme ve Vyvolávačově Žlebu potkat Ziggse, který je jeho přímým nástupcem.

Zrušení šampioni, první část

Který z těchto zrušených šampionů se vám líbí nejvíce? A kterého byste naopak v žádném případě nechtěli ve hře vidět? V příštím článku se podíváme na dalších devět šampionů, kteří se nakonec nedostali do League of Legends.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama