Fortuna Poker – Nový hráč ve světě online pokeru
i Zdroj: TryHard.cz
Článek Fortuna Poker – Nový hráč ve světě online pokeru

Fortuna Poker – Nový hráč ve světě online pokeru

Komerční sdělení
8. 4. 2024 17:00

Česká sázková kancelář Fortuna rozšířila své portfolio o online pokerovou hernu, která funguje v rámci světové sítě iPoker a slibuje dostatek hráčů k nekončící zábavě za pokerovými stoly.

Reklama

Poker je dlouhodobě jednou z nejpopulárnějších her na světě. Nástup internetu přenesl poker do našich obývacích pokojů, na monitory počítačů a v poslední době i na displeje mobilních telefonů. Společnost Fortuna sleduje trendy, a proto se do online pokeru vrhla naplno. 

Vyzkoušejte si Fortuna poker online – novou pokerovou hernu v ČR

Na nové online poker herně Fortuna Poker si přijdou na své jak úplní začátečníci, tak ostřílení pokeroví matadoři. Partnerstvím s mezinárodní sítí iPoker získala herna Fortuna Poker dostatečné pole hráčů, ale podržela si hlavní výhodu, tedy komunikaci v češtině. 

Pokeroví hráči si mohou vybírat z bohaté nabídky turnajů, ale i z mnoha otevřených stolů cash game. Záleží na osobní preferenci a časovém fondu, který má hráč k dispozici. Na pár minut mezi jinou činností se vyplatí přisednout k virtuálním stolům cash game, tam není účast časově omezena a můžete hru ukončit kdykoliv se vám zachce. 

Pro hráče, kteří hledají zábavu na delší dobu, jsou na herně Fortuna Poker připraveny pokerové turnaje. Ty můžete dokonce hrát i bez jakéhokoliv peněžního vkladu. Najdete je pod názvem “Freeroll”. Tyto turnaje představují ideální start pro začátečníky, kteří se s pokerem zatím seznamují. Pokud vás poker zajímá a neznáte pravidla, můžete se vše potřebné dočíst zde.

Fortuna Poker nabízí, kromě turnajů zdarma, novým hráčům i bonus za registraci ve výši 300 Kč. Při vkladu minimálně 500 Kč dostanete navíc vstupenku do pokerového turnaje v hodnotě 10 €. Díky bankovní identitě můžete registraci zvládnout během pár minut z vašeho domova.  

Velké nároky na vás nebude klást ani výběr platformy, na které budete svádět pravidelné pokerové bitvy. Fortuna Poker má aplikaci pro chytré telefony, vlastní software pro počítače s operačním systémem Windows i macOS. Pokud nechcete vůbec nic instalovat, můžete hrát online poker i ze svého internetového prohlížeče.  Vše o aplikacích a platformách na kterých Fortuna Poker funguje se dozvíte v tomto článku

Pokud vás poker zaujal, vše se o něm dočtete na specializovaném webu PokerArena. Kromě aktualit kolem online pokeru a legálních pokerových heren působících na našem trhu vás na PokerAreně čekají zajímavé příběhy z pokerového světa, programy a výsledky turnajů i plno edukativního obsahu. 

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama