Jensen bez smrti, jeho oponent bez killu. FlyQuest přejel Cloud9 a míří na MSI
i Zdroj: Robert Paul / Riot Games
eSport League of Legends Článek Jensen bez smrti, jeho oponent bez killu. FlyQuest přejel Cloud9 a míří na MSI

Jensen bez smrti, jeho oponent bez killu. FlyQuest přejel Cloud9 a míří na MSI

Reibl

Reibl

24. 3. 2024 13:18

Americká liga zná prvního zástupce, kterého vyšle do Číny na letošní MSI. FlyQuest deklasovali Cloud9 a mají jisté místo ve finále splitu. 100 Thieves padli proti Teamu Liquid.

Reklama

V americké LCS zůstávají jen tři týmy, které se mohou utkat o jarní titul a dvě místenky na MSI. Tu první si v sobotu pojistili hráči FlyQuestu, kde najdeme třeba evropské oblíbence Bwipa a Inspireda. Jejich výkony přesahovaly snažení hráčů Cloud9, kteří po přesvědčivé výhře nad 100 Thieves v prvním kole museli sklopit hlavy.

FlyQuest v sobotní sérii dominoval a až na pár momentů měl celek všechny tři hry pod kontrolou. Důkazem budiž statistika na midu, kde Jensen neumřel ani jednou za tři hry, kdežto Jojopyun si naopak nepřipsal za tři hry jediný kill. Nutno dodat, že FlyQuest dokázal midaře C9 uzemnit už od počátečních momentů každé hry.

FlyQuest mají díky výhře jisté místo ve finále jarního splitu LCS a také na MSI v Číně.

Spodní část pavouka nabídla duel 100 Thieves proti Teamu Liquid. Ze “zlodějíčků” se v pozitivním světle opět ukázal mladík Sniper, jenž byl asi jedinou hvězdou 100 Thieves v celé páteční sérii. Team Liquid totiž dokázal pravidelně oponenta přehrát a midař APA si tak mohl dopřát řadu provokativních zpráv v all chatu.

Team Liquid Liquid tak pokračuje ve svém tažení ve spodní části pavouka a příští týden matadoři CoreJJ a Impact vyzvou Cloud9 o druhé místo ve finále a hlavně o poslední lístek na MSI.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama