Plakala jsem a vy budete také, říká představitelka Jinx o druhé řadě Arcane
i Zdroj: Fortiche studios/Riot Games
Extra Článek Plakala jsem a vy budete také, říká představitelka Jinx o druhé řadě Arcane

Plakala jsem a vy budete také, říká představitelka Jinx o druhé řadě Arcane

Giry

Giry

10. 4. 2024 23:35

Ella Purnell, která svůj hlas propůjčuje Jinx v seriálu Arcane, se svěřila, že druhá řada bude stejně emočně nabitá jako ta první.

Reklama

Během rozhovoru pro web techradar.com mluvila Ella Purnell převážně o seriálu Fallout na motivy stejnojmenné hry, který měl premiéru 10.4. na Amazon Prime. Řeč ovšem přišla také na přípravy k druhé řadě Arcane.

“Nedávno jsem se vrátila do studia, abych nahrála ADR (Automated Dialog Replacement) k finálové epizodě druhé řady.” říká Ella Purnell a dodává: “A plakala jsem, takže si myslím, že ostatní budou plakat taky. Je to zdrcující, po zhlédnutí té epizody se nikdo nebude cítit dobře.” 

O druhé řadě seriálu toho zatím moc nevíme. Obecně se předpokládá, že uvidíme postavu Warwicka. Nevíme ovšem, jaký máme očekávat děj, zápletky nebo další nové postavy. Tvůrci zatím zveřejnili pouze krátký trailer.

Z nového traileru na Arcane zamrazí, ukazuje očekávanou postavu
i Zdroj: Riot Games, Netflix

Z nového traileru na Arcane zamrazí, ukazuje očekávanou postavu

Druhá řada seriálu Arcane dorazí v listopadu letošního roku. V novém oficiálním traileru se střetáváme s dvěma postavami.

5. 1. 2024 17:05

Druhá řada seriálu Arcane bude mít premiéru na Netflixu v listopadu tohoto roku a bude ji provázet mnoho oslav přímo v League of Legends a dalších hrách od Riot Games.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama