BDS nečekaně prohráli svůj úvodní zápas na Worlds, nyní je čekají souboje v loser's bracketu
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Článek BDS nečekaně prohráli svůj úvodní zápas na Worlds, nyní je čekají souboje v loser's bracketu

BDS nečekaně prohráli svůj úvodní zápas na Worlds, nyní je čekají souboje v loser's bracketu

Giry

Giry

11. 10. 2023 14:39

Po pondělním vítězství proti Golden Guardians v závěrečné kvalifikaci na světový šampionát, zastavila čtvrtý nasazený evropský tým pětice z vietnamské ligy.

Reklama

BDS v první hře dominovali, převážně topař Adam a jeho ikonický Darius nedal soupeřům šanci. Jenže druhá hra už byla vyrovnaná a Team Whales ji nakonec dokázal přivést k úspěšnému konci. Třetí hru pak Team Whales nepustil Evropany k ničemu velkému a postoupil do souboje vítězů prvních kol. Týmu z LEC nepomohly ani dobré výkony slovinského marksmana Crownieho.

Na Team BDS nyní čeká japonský celek DetonatioN Focus Me, který svůj úvodní zápas prohrál se skóre 2:0 proti taiwanským CTBC Flying Oyster. Ve druhé skupině dokázali LOUD za bouřlivé podpory brazilských fanoušků zvítězit nad GAM esports a PSG Talon si poradili s Movistar R7.

Souboje výherců a poražených z prvních kol uvidíme v následujících dnech, zápas BDS je naplánován na čtvrtek kolem poledne středoevropského času. Na konkrétní rozpis se můžete podívat do našeho esportového přehledu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama