BDS si hravě poradili s GG a míří do play-in, které začíná už zítra
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Článek BDS si hravě poradili s GG a míří do play-in, které začíná už zítra

BDS si hravě poradili s GG a míří do play-in, které začíná už zítra

Giry

Giry

9. 10. 2023 11:38

Závěrečná kvalifikační série mezi severoamerickými Golden Guardians a evropským týmem BDS dopadla lépe pro celek z LEC. BDS tak postupují do play-in fáze světového šampionátu, pro Golden Guardians skončila sezóna.

Reklama

Možná až překvapivě rychle si evropský čtvrtý nasazený tým poradil se svým protějškem z LCS. Po úvodní bleskové dvacetiminutové hře se Golden Guardians dokázali bránit déle, ovšem vždy se stejným výsledkem. 

V první hře dominovali BDS díky agresivitě i přesto, že si do zápasu vzali kompozici silnější v pozdějších fázích hry. V druhé hře GG získali první kill, ale ve dvacáté minutě si BDS uzmuli barona a hra se otočila v jejich prospěch.

Ve třetí hře BDS vše kontrolovali a tým z LCS systematickou hrou k ničemu nepustili. Mladý topař Adam ve službách BDS překvapil, když si do druhé a třetí hry vzal Garena - šampiona, kterého na profesionální úrovni vídáme jen výjimečně.

BDS se nyní musí připravit na souboje v play-in. V prvním kole na ně čeká vietnamský Team Whales. Poté se utkají s jedním z dvojice CTBC Flying Oyster (Taiwan) a DetonatioN Focus Me (Japonsko). První zápasy play-in začínají už zítra v 9:00, Souboj BDS vs Team Whales uvidíme ve středu od 12:00.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama