BDS těsně postoupili z play-in světového šampionátu, které týmy přiřadil los českým hráčům?
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Článek BDS těsně postoupili z play-in světového šampionátu, které týmy přiřadil los českým hráčům?

BDS těsně postoupili z play-in světového šampionátu, které týmy přiřadil los českým hráčům?

Giry

Giry

15. 10. 2023 13:05

Play-in fáze skončila a týmy BDS a GAM esports se mohou radovat z postupu. Hned poté následovalo losování a týmy se rozdělily do dvojic, které se proti sobě postaví v prvním kole Swiss fáze.

Reklama

BDS po nevydařeném vstupu do play-in fáze prošli loser bracketem bez větších problémů, jenže v posledním zápase na ně čekal silný taiwanský tým PSG Talon, který do té doby neprohrál v play-in jedinou hru.

A po prvních dvou hrách se zdálo, že se nic nezmění a PSG projdou do Swiss fáze s čistým štítem, jenže v následujících dvou střetnutích se BDS dokázali oklepat také díky chybám v draftu, jak poznamenal midlaner nuc v pozápasovém rozhovoru.

Rozhodující pátá hra byla extrémně vyrovnaná - až do 43. minuty se výhoda ve zlatě nepřesunula ani na jednu stranu o více než 2000. Dragon Soul pro sebe BDS ukořistili až po zabití posledního sedmého draka. O vítězství BDS nakonec rozhodl jediný teamfight.

Losování Swift Stage

Po posledním zápase v play-in následovalo losování dvojic do play-in fáze. O něj se postaral bývalý mistr světa - korejský support Mata. Týmy k sobě losem přiřadil následovně:

Na Humanoida a Fnatic tedy čeká čínský tým LNG a Carzzy s MAD Lions se utká proti Cloud9. Kromě rivality mezi EU a NA bude tento souboj zajímavý hlavně pro midaře Fnatic, Nisqy totiž dříve oblékal dres Cloud9.

Mistrům evropské ligy G2 přiřadil los Korejce z Dplus KIA, BDS vyzvou šampiony čínské ligy JDG. Swiss fáze začíná ve čtvrtek 19.10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama