Ostatní Článek Bojovka ze světa League of Legends odhalila duo mód, demo bude k dispozici na Evo 2023

Bojovka ze světa League of Legends odhalila duo mód, demo bude k dispozici na Evo 2023

Giry

Giry

27. 7. 2023 13:50

Zdá se, že se blíží vydání připravované bojové hry s krycím názvem Project L. Vývojáři ve včerejším videu odhalili několik novinek včetně Duo režimu, ve kterém se proti sobě mohou postavit dvoučlenné týmy.

Reklama

To, jak Duo mód funguje, vysvětlil ředitel projektu Shaun Rivera: “Jeden hráč vyčkává mimo hru až do doby, než ho jeho spoluhráč ve vhodný okamžik povolá do souboje.” Díky této mechanice bude možné hrát nejen 1v1 a 2v2 zápasy, ale i nesymetrické 2v1.

Hráči budou využívat také různé bonusy mezi jednotlivými dvojicemi díky funkci Fuse system. Před každým zápasem si vyberou synergii, která zajistí unikátní styl hraní.

Pracovníci Riotu dokonce předvedli jeden celý zápas ve videu. Gameplay hry, ve které vystoupí Darius, Ekko a Ahri, si můžete prohlédnout zde:

Demoverzi hry si budou moct vyzkoušet také návštěvníci akce Evolution Championship Series (lépe známé jako Evo 2023). Zahrají si za čtyři různé postavy. Kromě třech už zmíněných víme z minulosti, že v Project L uvidíme i Jinx, Illaoi a Katarinu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama