Caedrel končí s komentováním, chce se naplno věnovat svému streamu
i Zdroj: Wojciech Wandzel/Riot Games
eSport League of Legends Článek Caedrel končí s komentováním, chce se naplno věnovat svému streamu

Caedrel končí s komentováním, chce se naplno věnovat svému streamu

Giry

Giry

30. 9. 2023 00:38

Během posledních tří let se bývalý profesionální hráč League of Legends Marc “Caedrel” Lamont stal neoddělitelnou součástí nejvyšší evropské ligy LEC. Těsně před startem světového šampionátu ale oznámil konec své komentátorské kariéry.

Reklama

U fanoušků s přehledem nejoblíbenější komentátor prý v poslední době jen těžko dokázal vybalancovat svůj zápal pro streaming a vášeň pro komentování. Kvůli tomu tak byl často unavený a ve stresu.

Potíže najít správný balanc mezi oběma zálibami prý poznamenaly jeho výkon v obou. Problémy se pak často přelévaly i do osobního života. Mezi komentátory ho už tedy uvidíme jen jako případného hosta.

Přesto vás Caedrel může i letos provést světovým šampionátem. Patří totiž mezi výběr streamerů, kteří mají povoleno re-streamovat Worlds. Pokud vám nevyhovuje Caedrel, můžete si vybrat někoho z následujících tvůrců.

Zároveň jsme se od Riotu dozvěděli jména komentátorů, analytiků a všech ostatních, které uvidíme před kamerami během oficiálního vysílání turnaje. Nechybí známá jména jako Sjokz, CaptainFlowers, Kobe nebo Vedius.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama