Češi na kraji vyřazení, oba evropské týmy prohrály dnešní zápasy
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Článek Češi na kraji vyřazení, oba evropské týmy prohrály dnešní zápasy

Češi na kraji vyřazení, oba evropské týmy prohrály dnešní zápasy

Giry

Giry

22. 10. 2023 15:22

Ani Fnatic, ani MAD Lions si dnes nedokázali poradit se svými protivníky a mají tak poslední šanci na záchranu. Postaví se proti zbývajícím týmům, které určí zítřejší hry.

Reklama

Druhý souboj EU vs NA na letošním světovém šampionátu znovu dopadl lépe pro severoameričany. V chaotické hře plné soubojů se vedení dlouho přelévalo z jedné strany na druhou. MAD Lions s českým střelcem Carzzym ale nakonec podlehli mistrům z LCS díky rychlému backdooru.

Také v souboji Fnatic vs Bilibili Gaming hrál český midlaner Humanoid se svým týmem proti čínskému celku dlouho vyrovnanou partii, ovšem proti šampionům lépším v late-game to nestačilo. Po několika desítkách minut ukázaly postavy jako Jax nebo Tristana svou sílu a došli si pro vítězství.

V dalších dvou dnešních zápasech se mohly radovat korejské týmy. Faker s T1 zvítězil nad americkými Cloud9 a KT Rolster si poradili s WeiboGaming. Výsledky dnešních her tedy vypadají následovně:

Worlds pokračuje i zítra. Po zítřejších zápasech se rozloučíme se prvními dvěma účastníky Swiss fáze. Evropští BDS budou muset předvést to nejlepší, protože na ně čekají silní Dplus KIA z korejské LCK.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama