Češi ve Valorantu drtí konkurenci a jsou na cestě mezi elitu
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek Češi ve Valorantu drtí konkurenci a jsou na cestě mezi elitu

Češi ve Valorantu drtí konkurenci a jsou na cestě mezi elitu

Komerční sdělení
13. 7. 2023 14:12

Turnaj VCT Ascension má za sebou skupinovou část. Z desítky nejlepších evropských celků zbyla pouhá čtveřice a lokální fanoušky může těšit, že obě dvě skupiny ovládly celky s českými hráči.

Reklama

Ve skupině A statečně bojovali Acend, které znáte z East: Surge. Celek sice prohrál proti italským Dsyre, přesto si došel pro první místo ve skupině a postupuje do playoffs. Ve skupině B se psal příběh o dominanci Apeksu. Norská organizace je mnohými považována za favorita turnaje. Jediná prohraná mapa znamenala suverénní první místo ve skupině a postup do playoffs.

Apeks s Magnumem nastoupí proti SAW v double elimination play-off. Acend s Monsterem vyzvou Gentle Mates. Vstupenku mezi elitu si zajistí vítěz tohoto play-off, už nyní je tedy jasné, že se bude radovat pouze jeden z českých hráčů. Ideální scénář českého fanouška tedy vypadá tak, že se oba Češi probojují až do finále vyřazovací části, kde si to následně rozdají o vítězství a samotný postup.

Všechny zápasy playoffs VCT Ascension odvysíláme tento týden na našem Twitchi. První duely nalaďte už ve čtvrtek, samotné finále naladíte v neděli od sedmi. A nezapomeňte fandit oboum českým borcům.

 

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama