Disguised jsou blízko titulu, tým slavného streamera čeká ve finále americké Challenger ligy
i Zdroj: DSG Twitter
eSport League of Legends Článek Disguised jsou blízko titulu, tým slavného streamera čeká ve finále americké Challenger ligy

Disguised jsou blízko titulu, tým slavného streamera čeká ve finále americké Challenger ligy

Giry

Giry

31. 7. 2023 14:02

Poslední Bo5 série dělí zbrusu nový tým Disguised od titulu v druhé nejvyšší americké lize. Pětice složená převážně z bývalých hráčů Cloud9 Challengers dokázala vybojovat postup do finále přes Cincinnati Fear.

Reklama

Když streamer Disguised Toast zakládal League of Legends sekci svého týmu, asi ani sám netušil, jak bude úspěšná. Její hráči, které vede zkušený support Zeyzal, mají totiž celkové vítězství v soutěži na dosah.

Streamer DisguisedToast skutečně založil LoL tým, DSG míří do americké Challengers League
i Zdroj: twitch.tv/disguisedtoast

Streamer DisguisedToast skutečně založil LoL tým, DSG míří do americké Challengers League

Toast si nedělal legraci. Skutečně založil také LoL sekci svého týmu Disgused a míří s ním do druhé americké ligy.

25. 5. 2023 15:21

V základní části ligy, kdy hraje každý tým s každým dvakrát ve formátu Bo2, si Disguised vybojovali skóre 23:13, což jim vyneslo celkové třetí místo za FlyQuest a Team Liquid. V play-off si poté poradili s AOE Gold a následně i s už jmenovanými Flyquest. Poslední ránu zasadili týmu Cincinnaty Fear a nyní čekají na svého soupeře ve finále.

Soupeřem se jim mohou stát ještě tři celky. V pavouku poražených se nejprve utkají FlyQuest a Evil Geniouses, vítěz tohoto souboje pak vyzve Cincinnaty Fear. Nejlepší z těchto tří týmů pak postoupí do finále. Je tak možné, že se Bo5 DSG × Fear bude opakovat.

Celá liga probíhá online, ale závěrečný finálový souboj se odehraje v LCS studiu v Los Angeles před zraky diváků. Disguised Toast na svém streamu vtipkoval, že to znamená jen další výdaje, protože musí zajistit hráčům letenky, a prosil diváky, aby tým začali podporovat na Patreonu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama