Exodus midařů, spekulace hovoří o odchodu Perkze a Jensena
i Zdroj: Wojciech Wandzel/Riot Games
eSport League of Legends Článek Exodus midařů, spekulace hovoří o odchodu Perkze a Jensena

Exodus midařů, spekulace hovoří o odchodu Perkze a Jensena

Giry

Giry

23. 10. 2023 14:30

Luka "Perkz" Perković a z týmu Vitality a Nicolaj "Jensen" Jensen ze severamerického celku Dignitas prý opouští své působiště. Tvrdí to nepotvrzené informace dvou známých insiderů.

Reklama

Perkz působil ve Vitality dva roky. Podle serveru blix.gg se nyní dohodl s týmem na ukončení spolupráce a má povoleno hledat si nového zaměstnavatele. Oficiální zprávu od hráče nebo týmu o tomto odchodu zatím nemáme.

Vitality postavili tým pro letošní sezónu ze známých jmen, ale jejich výsledky zůstaly daleko za očekáváním. V zimním splitu nedosáhli na play-off, v jarním splitu skončili na třetím místě a v létě ukončili letošní sezónu na poslední pozici. Nepomohly ani některé změny v sestavě.

Dalším midařem na odchodu by měl být Jensen z Dignitas. S informací přišel insider Brieuc "LEC Wooloo" Seeger. Ani Dignitas za sebou nemají úspěšný rok, jarní split zakončili na posledním desátém místě, letní část ligy na sedmém.

Dignitas už před pár týdny přišli o svého junglera, Santorin totiž po deseti letech na esportové scéně ukončil svou hráčskou kariéru. Tým tedy čekají výrazné úpravy soupisky.

Santorin ukončil kariéru, dánský jungler působil na esportové scéně 10 let
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games

Santorin ukončil kariéru, dánský jungler působil na esportové scéně 10 let

Lucas “Santorin” Larsen oznámil na svém twitterovém účtu, že jeho kariéra profesionálního hráče League of Legends končí. Po…

9. 10. 2023 15:39
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama