Facebook vrací úder
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Facebook vrací úder

Facebook vrací úder

David Růžička

David Růžička

1. 1. 1970 00:00

Facebook zrušil největší česko-slovenskou League of Legends skupinu.

Reklama

Jak už si možná někteří z vás všimli, z facebooku během včerejška zmizela největší domácí LoL skupina. Oficiální vyjádření facebooku ohledně důvodu zrušení skupiny je následující:

The group "League of legends.. Cze" has been removed because it violated our Terms of Use. Among other things, groups that are hateful, threatening, or obscene are not allowed. We also take down groups that attack an individual or group, or advertise a product or service. Continued misuse of Facebook's features could result in your account being disabled.

Ve zkratce šlo o nevhodný obsah ve skupině a “nízkou úroveň” komunikace. Na tak obrovské množství členů zde nebyl dostatečně silný a aktivní moderátorský tým, aby je dokázal usměrnit.

Co teď?

Jelikož je teď domácí scéna bez hlavní facebookové skupiny, rozhodli jsme se po diskuzi s osobnostmi české a slovenské LoL scény pomoci s propagací skupině nově vznikající, která by svým členům nabídla prostor k diskuzi, sdílení úspěchů či neúspěchů a obdivu skvělých playů či fanartů.

Nebude v ní neustálý spam odkazů na nesmysly, vulgární příspěvky v rozporu s pravidly, či reklama a propagace věcí o které nikdo nestojí a nezajímají jej.

Krom toho se budete moci zúčastnit několika soutěží o RP v celkové hodnotě 95 euro RP!

Stačí kliknout na obrázek anebo sem . Neváhejte a připojte se k české-slovenské komunitní skupině na facebooku a třeba i vyhrát nějaké to RPčko!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama