Go4LoL Cup #5 CZ/SK - Měsíční finále
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Go4LoL Cup #5 CZ/SK - Měsíční finále

Go4LoL Cup #5 CZ/SK - Měsíční finále

Tomáš Daniel

Tomáš Daniel

27. 3. 2012 10:07

Dnes 27.3.2012 v 18:00 se uskuteční měsíční finále Go4LoL CZSK.

Reklama

Do dnešního měsíčního finále se kvalifikovalo 8 týmů, které v průběhu měsíce nasbíraly dostatek bodů aby se udržely v Top 8.

1. Gateway Entertainment.LoL 260 b.
2. Insenia.esc 180 b.
3. Buzici v Muzici 160 b.
4. myRevenge CZ 155 b.
5.  Lets Troll 105 b.
6. Honeybadgers 65 b.
7. Cracked gamers   35 b.
8. Haters make us famous     

25 b.

 

Turnajový pavouk pro dnešní měsíční finále by měl vypadat takto:

Tento pavouk je platný pouze pokud nastoupí všech 8 týmů dle tabulky nahoře, v případě, že některý tým nenastoupí, bude se pořadí měnit a na volné místo se dostane někdo z náhradníků. 

Mezi náhradníky jsou týmy: nEopthyte.LoL, Volibear is too OP, Derpzors, eSuba INTEL.

Jediným kdo zatím nepotvrdil účast na dnešním měsíčním finále je tým Haters make us famous. 

V každém kole dnešního turnaje by měla streamovat ESL TV, takže se můžete těšit na zápasy nejlepších týmů naší československé scény. Více informací najdete na stránkách http://www.esl.eu/czsk

 

Turnaj začal s menším zpožděním, ale předem připravený časový plán nebyl ohrožen. V prvním kole proti sobě nastoupily týmy podle pavouka nahoře. Všechny dvojice už spolu odehrály pár vzájemných zápasů a každý věděl proti čemu stojí. První kolo bylo možná pro některé týmy nejdůležitějí protože každý postupující z prvního kola měl jistotu Riot pointů a champion bundlu.

První kolo:

Tým Gateway Entertainment.LoL jakožto prozatím první v celkové tabulce byl nasazen proti 8mému týmu, který nenastoupil. Jelikož nebyl ani náhradní tým, tak tým GwE.LoL postoupil free winem do druhého kola.

V dalším utkání prvního kola proti sobě nastupují Lets Troll a myRevenge, z tohoto souboje postupuje tým myRevenge vítězně a může se těšit na semifinále s týmem #1 GwE.

V utkání mezi Buzici v Muzici a Honeybadgers se neudálo nic neočekávaného a papírově silnější tým Buzici v Muzici postupuje do semifinále.

Posledním soubojem byla dvojice týmů Cracked Gamers a Insenia.esc kde vyhrál taktéž papírově silnější tým - Insenia.esc a postoupila tak do semifinále kde se utká s Buzici v Muzici.

Semifinálové kolo:

V prvním semifinále mezi prvními nasazenými GwE a myR si GwE napickovali velmi kvalitní setup, kdo GwE zná trochu víc, tak ze screenu pozná, že si hlavní stavební kameny vzaly své nejsilnější šampiony, což může velmi ovlivnit herní styl obou týmů. Tým GwE bez větších problémů postupuje do finále.

V druhém semifinále se utkaly týmy Buzici v Muzici a Insenia.ESC. Kde papírově silnější Insenia byla mírným favoritem. BvM se však nenechali zastrašit, udělali mnohem méně chyb než soupeř a probojovali se do finále kde se utkají s týmem GwE.LoL

Souboj o 3tí místo:

V souboji o 3tí místo se setkaly taktéž dva z našich nejlepších týmů, Insenia.esc a myRevenge CZ. Zápas o 3tí místo tak sliboval stejně kvalitní zápas jako finálový souboj. Týmy se navzájem dobře znají a pro žádný z nich to nebyla procházka růžovým sadem. Oba týmy měly velmi zajimavý, nestandartní pick, na zápas se můžete podívat na channelu Insenie se záznamu. V konečném výsledku vyhrál tým Insenia.esc, který ve 34 minutě ukončil zápas ve svůj prospěch. 

Měsíční Finálový souboj:

Finálový souboj mezi prozatimním favoritem turnaje GwE.LoL a Buzici v Muzici sliboval velmi napínavý zápas. A také takový byl. Zápas v early byl v celku vyrovnaný, BvM odevzdali dost laciný first blood po facechecku alistara na botu kde si na něj ve 3 počíhali. I tak se BvM podařilo eliminovat ganky nepřátelského Shena a defenzivnější hrou se dostali do teamfightové fáze, kde poke týmu GwE.LoL způsoboval vcelku velké problémy. I tak se týmu BvM podařilo ubránit věže a vyhrát pár team fightů kdy se GwE snažili divovat a umírali tak pod věžema. BvM také ukořistili barona a většinu draků, takže si zajistili itemovou výhodu. Tým GwE.LoL surrendoval v 33 minutě po pentakillu gravese.

První měsíční finále tak vyhrává tým Buzici v Muzici a na druhém místě se umístili Gateway Entertainmen.LoL, pro třetí místo na stupních vítězů si došel tým Insenia.esc

Všem týmům gratulujeme!!

Zpětně se můžete podívat na streamy ze zápasů insenie. http://www.twitch.tv/insenia

Někdy v průběhu zítřejšího dne se vám pokusíme zprostředkovat rozhovory s hráči prvních třech týmů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama