Go4LoL CZSK Cup #4
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Go4LoL CZSK Cup #4

Go4LoL CZSK Cup #4

Tomáš Daniel

Tomáš Daniel

20. 3. 2012 23:08

Poslední turnaj před měsíčním finále odehrán !

Reklama

Do měsíčního finále o Champion bundly a větší přísun Riot Pointů se může dostat jen 8 nejlepších týmů měsíce. Poslední turnaj měsíce odehrán a my tak už víme kdo do měsíčního finále postoupil. Předtím si ještě ve zkratce rozebereme turnaj Go4LoL Cup #4.

Do tohoto turnaje se přihlásilo 15 týmů což je průměrná účast každého turnaje na Go4LoL CZSK. 4 kola napínavých soubojů o nejvyšší příčky si nenechaly ujít jak týmy, které měly už postup do finále jistý, tak i pár nových týmů, které si chtěly urvat kousek slávy pro sebe. Dva favorité turnaje vypadli už v druhém kole a to tým eSuba, který prohrál s týmem Kitty Killers a tým Buzici v Muzici, který nestačil na Cracked gamers.

Mezi 4 nejlepší se tak dostaly týmy Kitty Killers Team, myRevenge.cz, Insenia.esc a Cracked gamers. Do finále čtvrtého turnaje si tak cestu probojovali myRevenge, kteří porazili Kitty Killers a Insenia.esc, kteří porazili tým Cracked gamers. Finálový souboj pro dva velmi kvalitní týmy naší scény skončil líp pro tým Insenia.esc, který se poprvé v druhé sezóně Go4LoL CZSK  umístil na prvním místě. Třetí místo získal tým Kitty Killers.

Turnajový pavouk:

Pořadí po 4tém kole vypadá tedy takto:

1. Kitty Killers Team 260 b.
2. Insenia.esc 180 b.
3. Buzici v Muzici 160 b.
4. myRevenge CZ 155 b.
5.  Lets Troll 105 b.
6. Honeybadgers 65 b.
7. Cracked gamers   35 b.
8. Zatím není rozhodnuto 

25 b.

 

Prvních 7 týmů by mělo nastoupit v měsíčním finále. O 8mém ještě není rozhodnuto, jelikož se na osmém místě umístily tři týmy, to jsou teamy: Haters make us famous, nEophyte.LoL, Volibear is too OP. Kdo bude skutečně hrát v měsíčním finále, které se bude konat 27.3.2012 se uvidí až příští týden a my vás budeme informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama