Hearthstone - Dreamhack Summer 2016
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport Článek Hearthstone - Dreamhack Summer 2016

Hearthstone - Dreamhack Summer 2016

Giry

Giry

21. 6. 2016 14:00

O víkendu proběhl Dreamhack Summer 2016!

Reklama

Tento víkend proběhla velká LAN akce s názvem Dreamhack Summer 2016, která se konala ve Švédsku. Na této akci proběhly turnaje ve hrách Hearthstone, Counter Strike a mnoho dalších. My se zaměříme na Hearthstone, kde se představili i zástupci CZ/SK scény, kterým se poměrně dost dařilo. Tato hra měla dotaci 27 500$ a zúčastnilo se ji téměř 200 hráčů!

 


 

Československá výprava

Dreamhack je velmi prestižní akce, kterou má každá velká herní organizace ve svém kalendáři. Samozřejmě i naše domácí organizace se o tuto událost velmi zajímají, proto jsme měli dokonce 13 zástupců ve hře Hearthstone!

 

 

Zástupci CZ/SK scény

 

 

eSuba: Mikuláš "Pokrovac" Dio, Silhan a Nikolas "Swissking" Kožlej Inside Games: Lukáš "Dodgy" Dočkal, Pardub a Jaromír "Jarla" Vyskočil Majestic Lions: Synthetic HS, Namcor, Karolínka a Senba Revital Gaming: GarO mYinsanity: Aleš "Alesh" Hemer Bez týmu: Stanislav Cifka

Našim hráčům se v průběhu základní části turnaje velmi dařilo, ale bohužel jen jeden dokázal postoupit až mezi nejlepších 16, kde už se hraje o masivní prizepool. Tímto hráčem byl Namcor z týmu Majestic Lions, který postoupil se score 7:2 a v top 16 se utkal s hráčem SuperJJ z týmu Complexity. SuperJJ je velmi kvalitní hráč, což dokazuje první místo v SeatStory Cupu IV nebo čtvrté místo v šampionátu mezi Čínou a Evropou. Namcor na takového hráče bohužel nestačil a prohrál 2:3. Tím skončilo jeho působení v top 16. Po Namcorovi měl největší šanci na postup Swissking z týmu eSuba, který skončil na 27. místě se score 6:3. nedaleko za ním skončil i Jarla z týmu Inside Games, který se umístil na 38. místě rovněž se score 6:3.

 

 

Průběh TOP 16

 

 

Největším favoritem byl hráč Shtan_udachi, který postoupil ze základní části z prvního místa s úžasným score 8:1! Nebyl by to však Hearthstone, kdyby se nestalo něco nečekaného. Proti tomuto hráči se postavil Tessin, který postoupil z posledního 16. místa. Tessinovi se podařilo vyhrát 3:0 a Shtana z turnaji vyřadil. Dalším favoritem byl RDU z týmu G2 Esports, který má na svém kontě několik skvělých výkonů! Jeho posledním velkým úspěchem byla výhra v turnaji Insomnia56 – Truesilver Championship, kde ve finále porazil Legendarena 3:1. RDU se hned v prvním kole utkal s GuukBoiiem, který mu ze začátku dělal problémy. Zápas byl rozhodnutý až za stavu 2:2, když RDU dokázal vyhrát a posunul se do čtvrtfinále, kde si lehce poradil s BoarControlem 3:1. Dalším soupeřem mu byl Hoej z týmu Natus Vincere. Hoej je velmi kvalitním hráčem, který se může pyšnit například prvním místem z Viagame House Cupu #2. Ani Hoej však nenašel odpovědi a prohrál 2:3. RDU se díky tomu posunul až do samotného finále, kde na něj čekal Fr0zen. RDU předvedl neskutečnou jízdu už v základní části, kde se umístil na 5. místě. Jízda pokračovala i v playoff, kde ho měl zastavit až samotný Fr0zen, který se v základní části umístil na 6. místě. Oba se spolu střetli už ve třetím kole základní části, kde RDU vyhrál 3:1, proto mu měl Fr0zen co vracet.

 

 

Jenže žádná pomsta se nekonala, protože Fr0zen opět prohrál 1:3, díky čemuž RDU pozvedl pohár nad svou hlavu a slavil další první místo, které si může připsat na své konto! Odnáší si tak 8 000$ a velkou slávu. Pokud se zajímáte o Hearthstone CZ/SK scénu, tak se určitě podívejte na facebookovou stránku HS deníku. Na této stránce si každý den přečtete o veškerém dění na domácí Hearthstone scéně.

 

 

 


 

DALŠÍ AKTUÁLNÍ NOVINKY
SLEVY NA ČERVENEC DARK STAR BALÍČKY SLEV NVIDIA SHIELD TV V ČR
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama