Herní novinky #1
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Herní novinky #1

Herní novinky #1

Giry

Giry

4. 12. 2016 17:32

The Last of Us 2 bude. Dlouhé záběry z Mass Effect: Andromeda. Crash je zpět.

Reklama
Prožijte si Rogue One

Do kin dorazí v polovině měsíce nový Star Wars film Rogue One. Star Wars: Battlefront vám s posledním DLC umožní, abyste si zabojovali v lokacích inspirovaných filmem . Navíc můžete proti impériu vyrazit jako Jyn Erso a bude nový herní mód Infiltration.

Pokračování The Last of Us bude

Sony potvrdilo, co většina hráčů čekala. Skvělé The Last of Us se dočká pokračování. Zatím se můžete podívat na trailer, další informace zatím nejsou.

Nové RPG od bývalých zaměstnanců BioWare a Blizzard

Dauntless vás společně s několika kamarády postaví před těžký úkol. Budete muset likvidovat obří monstra a to už příští rok na PC. Hra bude F2P. Slíbeny jsou hlavně propracované souboje. Obluda dokáže měnit styly boje a klidně na vás zkusí nová kouzla.

Crash Bandicoot ještě neřekl poslední slovo

Legendární postavička z dřívějších generací konzole PlayStation se vrací. Activision na příští rok připravuje remaster prvních tří dílů trilogie . Těšit se tak můžete hlavně na mnohem hezčí grafiku.

Mass Effect: Andromeda v novém gameplay traileru

Pokračování Mass Effect patří mezi nejočekávanější hry. Zavítáme do nové galaxie Andromeda hledat vhodné útočiště. BioWare konečně s novým trailerem ukázalo spoustu záběrů z hraní . Nechybí spousta soubojů a projížďka vozítkem Nomad.

Betaverze MOBA Gigantic již brzy

Gigantic bylo oznámeno už před nějakým časem. Jedná se MOBA hru z pohledu třetí osoby. Každý tým má jednoho obřího „guardiana“, který se na konci zápasu utká se sokem z druhého týmu. Otevřenou betu si můžete zahrát od 8. prosince na PC a Xbox One .

Česká adventura Samorost 3 vyšla pro Android
DALŠÍ AKTUÁLNÍ NOVINKY
UNIKLÉ INFORMACE O ECHO FOX POSLEDNÍ VĚTY PŘED SMRTÍ MKOMPAKTNÍ PC MSI TRIDENT
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama