Herní novinky #10
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Herní novinky #10

Herní novinky #10

Giry

Giry

27. 3. 2017 23:35

Vyšel nový Mass Effect. Obrázky naznačují návrat Call of Duty do 2. světové a CD Projekt prozradil, kde přišel na název studia.

Reklama

Záběry z Prey nejsou to, co byste čekali

Bethesda se rozhodla pro menší spoiler a zveřejnila prvních 35 minut z chystané akce Prey. Pokud už o hře něco víte, tak nové záběry dost překvapí. Jestli na hru čekáte a máte rádi překvapení, tak na video nekoukejte.

Herní novinky #10

Vyšel nový FlatOut a moc nezaujal

Majitelé konzolí Xbox One a PlayStation 4 už mohou hrát FlatOut 4: Total Insanity. Hra ale v recenzích moc neoslnila a navíc vás může odradit vysoká cenovka.

Odhalen původ názvu studia CD Projekt

Slavní tvůrci Zaklínače v rozhovoru prozradili, kde vlastně přišli k celkem netradičnímu názvu studia. Původně totiž vůbec hry nevyvíjeli a fungovali jako jejich lokální distributor. Také víme, jak se tvůrci dívají na virtuální realitu.

Gran Turismo Sport v novém gameplay

Majitelé PlayStation 4 stále čekají na první Gran Turismo díl pro tuto konzoli. Jak hra bude vypadat vám napoví zveřejněné gameplay video z probíhající uzavřené betaverze. Hra má vyjít letos.

Vyšel Mass Effect: Andromeda

Slavná vesmírná odysea se vrací ve zbrusu novém pokračování. Přinášíme stručný úvod do děje, hardwarové požadavky a také odpovědi na časté otázky.

Herní novinky #10

Podpořte českou hru na Steam Greenlight

Attentat 1942 je český počin, který se chystá dobýt světovou scénu. Jak asi tušíte, věnuje se atentátu na Heydricha. Navíc zaujme originálním způsobem vyprávění příběhu, kde nechybí rozhovory s přeživšími, kterých se tato událost dotkla.

Objevily se obrázky Call of Duty: WW2

Nový únik má potvrzovat zasazený letošního Call of Duty zpět do druhé světové války. Nabízí se ale hned několik důvodů, proč se pravděpodobně jedná o podvrh.

Herní novinky #10

Je dostupná střílečka Playerunknown's battlegrounds

Přečtěte si, jak se zatím v nehotové verzi hraje. Zatím to vypadá celkem nadějně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama