Herní novinky #11
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Herní novinky #11

Herní novinky #11

Giry

Giry

4. 4. 2017 13:13

Call of Duty: WW2. Herní legendy se vrací. Destiny 2 pro PC a Battlefront II.

Reklama

Call of Duty letos oficiálně ze druhé světové války

Uniklé obrázky sice nevypadaly moc důvěryhodně, britský Eurogamer ale už potvrdil, že se letošní díl skutečně jmenuje Call of Duty: WW2. Čeká nás tak další historické pokračování.

Strategická legenda v novém hávu

Blizzard oznámil StarCraft: Remastered. Vylepšení grafiku, on-line hraní a celou řadu dalších částí této legendární strategie. Původní hra je navíc zdarma.

Herní novinky #11

Zkuste si demo Mafia 3

Gangsterská akce nabízí několik měsíců po vydání demoverzi. Ta vám představí „kompletní první dějství“, kde si prožijete hlavně bankovní loupež. Pro stávající hráče zase vyšlo placené DLC Faster, Baby! Čekají vás kaskadérské kousky a hodně závodění.

Wartile je deskovka na vašich monitorech

Hledáte originální a netradiční herní zážitek? Přečtěte si dojmy z Wartile, které je zatím v předběžném přístupu.

Kultovní Planescape: Torment vyjde znovu

S remastery klasik se roztrhl pytel. Klasika z roku 1999, kterou spousta hráčů považuje za nejlepší RPG vůbec, vyjde již za pár dnů v Enhanced edici. Tradičně dostanete hezčí grafickou podívanou, vylepšené audio a tak podobně. Navíc si zahrajete na mobilech a tabletech.

Herní novinky #11

Star Wars: Battlefront 2

EA oficiálně mluví o pokračování střílečky Battlefront. Jmenuje se jednoduše Battlefront II a premiérové záběry uvidíme večer 15. dubna.

Vesmír je v Hellion brutální

Hellion je další hra, co se veze na vodě popularity survival titulů, na rozdíl od konkurence vás ale pošle do vesmíru. Musíte tak řešit mnohem jiné problémy a výzvy než kdesi v džungli na Zemi. Vývoj je zatím v dost rané fázi, potenciál má ale hra velký. Přečíst si můžete dojmy.

Herní novinky #11

Destiny 2 oficiálně také pro PC

Activision představil pokračování Destiny z roku 2014. Dvojka přinese ponuré zasazení, poslední město na Zemi totiž padlo pod hordami nepřátel. Zároveň ale první trailer láká na přítomnost humoru. Kromě konzolistů si dvojku zahrají PC hráči.

Herní novinky #11

Battalion 1944 v nových záběrech

Střílečka, která chce získat hlavně fanoušky Call of Duty 2, nabídla šťastlivcům přístup do pre-alfa verze a ti se podělili o záběry z jedné mapy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama