Herní novinky #12
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Herní novinky #12

Herní novinky #12

Giry

Giry

10. 4. 2017 17:21

Skvělé novinky pro stratégy. CD Projekt promluvil stručně o Cyberpunk 2077 a nástupce Rollcage.

Reklama

Vývoj Cyberpunk 2077 zdárně pokračuje, letos je ale prioritou Gwent

Polské studio CD Project RED promluvilo o plánech do budoucna. Na své nejočekávanější hře dále maká a vývoj je „celkem pokročilý“. Letos se ale chtějí věnovat karetnímu Gwent. Také se pochlubili, že Zaklínač prodal 25 milionů.

Oznámen Total War: Warhammer II

Studio Creative Assembly představilo další díl ze své Total War série a opět půjde o Warhammer odbočku. Mnoho fanoušků oznámení překvapilo, čekalo se totiž, že další díl bude opět historického ražení. Krátce poté tak tvůrci přispěchali s oznámením, že historický díl je ve vývoji a přinese novou éru.

Herní novinky #12

Duchovní nástupce Rollcage dostal multiplayer

GRIP, který se snaží oživit hratelnost oblíbeného Rollcage, je vyšel asi rok zpět, ale až nyní studio přidalo hru více hráčů. Hra je stále v Early Access.

Strategie Steel Division: Normandy 44 vychází v květnu

Stratégové se mohou těšit na další kousek z druhé světové války. Chystané Steel Division: Normandy 44 vás vezme do Normandie a to už 23. května. Připravena je řada inovativních prvků, především potom bitvy rozdělené do tří fází.

Herní novinky #12

Dawn of War 3 se ukáže v betě

Aby toho stratégové neměli málo, tak už brzy půjde zkusit další pokračování Dawn of War od studia Relic. Hra vyjde 27. dubna a ještě předtím proběhne betaverze, kde se představí multiplayer. Hratelné budou všechny rasy a skoro polovina map. Beta je otevřená, takže si zahraje každý zájemce.

Continuum je druhé DLC pro Call of Duty: Infinite Warfare

Hráči aktuálního Call of Duty mohou brzy očekávat další stažitelný balíček. Opět bude prvně pro PlayStation 4 a kromě čtveřice nových map pro multiplayer nabídne další zombie kapitolu. Nemrtvé budete moci likvidovat klidně pomocí chvatů.

Jak se hraje příběhový survival Die Young?

Na to vám odpoví dojmy ze zatím nehotové verze hry. Na Die Young pracuje Indie Gala, což byl až doposud „pouze“ prodejce indie her a nyní se snaží proniknout také do jejich vývoje.

Koncem května vychází zajímavě vypadající 3D plošinovka

Skylar & Plux: Adventure on Clover Island by mohlo nabídnout zábavu fanouškům her typu Crash Bandicoot či Ratchet & Clank. Zkrátka se jedná o plošinovku v 3D provedení a z videa to vypadá, že se můžeme těšit na hezky zpracovaný a rozmanitý herní svět. Potěší rovněž příznivá cenovka.

Herní novinky #12

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama