Herní novinky #13
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Herní novinky #13

Herní novinky #13

Giry

Giry

20. 4. 2017 01:27

Star Wars: Battlefront II představen. Bayonetta pro PC, Porsche v nové Forze či vydání Uncharted: The Lost Legacy.

Reklama

Battlefield 1 bude aktualizován častěji a chystá se noční mapa

DICE změnilo kadenci aktualizací své válečné střílečky. Nově se hráči posledního pokračování Battlefield mohou těšit na měsíční aktualizace. Chystá se také přidání funkce Platoons známé z předchozího dílu. Další novinkou je potom plánovaná noční mapa Nivelle Nights pro všechny majitele Premium.

Minas Ithil ve Shadow of War

Aktuální video z nástupce Shadow of Mordor představuje obranu města Minas Ithil před hordami nepřátel. Podívat se tak můžete na více než čtyři minuty nových záběrů z rané verze hry.

Herní novinky #13

Skvělá Bayonetta nyní pro PC

Po sedmi letech od vydání na konzole se PC hráči dočkali klenotu od PlatinumGames. Hra patří mezi nejlepší bojovky vůbec (Metacritic skóre 90/100) a nově si ji můžete zahrát klidně ve 4K rozlišení.

Herní novinky #13

Další Uncharted má datum

Fanoušci série Uncharted si mohou poznačit v kalendáři 23. srpna. Právě tento den vychází díl s podtitulem The Lost Legacy. S novou hlavní hrdinkou se vydáme do Indie pátrat po starodávném artefaktu.

Herní novinky #13

Nové Humble Bundle je vesmírné

Aktuální balíček, kde můžete zaplatit, kolik chcete, nabízí vesmírné strategie všeho druhu. Navíc výměnou za e-mail můžete získat Galactic Civilizations I zcela zdarma.

Star Wars: Battlefront II oficiálně

Největší herní novinka týdne. EA konečně ukázalo pokračování Star Wars: Battlefront. Trailer vás naláká hlavně na zbrusu novou kampaň, ale zbylo místo i pro multiplayer. Příběh se odehrává po zničení Hvězdy smrti v šestém filmu, multiplayer ale obsáhne všechny tři éry a také vesmírné souboje. Zahrajeme si koncem listopadu.

Herní novinky #13

Forza Horizon 3 rozšířilo Porsche

Nový balíček sedmi aut přinesl hráči dlouho očekávané vozy značky Porsche. Projet se můžete aktuálními kousky, ale také historickými. Nejstarší Porsche z balíčku je 550A Spyder z roku 1955.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama