Herní novinky #2
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Herní novinky #2

Herní novinky #2

Giry

Giry

11. 12. 2016 16:26

Nový Ghost Recon bude obří. Letošní Call of Duty se prodává špatně.

Reklama
Mapa dokazuje obrovitost Ghost Recon: Wildlands

Otevřené pokračování taktické akční série Ghost Recon přinese největší svět, jaký kdy Ubisoft vytvořil. Dokazují to nové mapy herní Bolívie , kam se vydáme bojovat s kartelem. Svět je navíc rozdělen na regiony. Někde budou bažiny, jinde zase vysoké kopce se sněhem.

Call of Duty má problém

Nové Call of Duty: Infinite Warfare se prodává špatně v USA při porovnání s Black Ops 3 z minulého roku. Prodeje spadly o polovinu , stejně jako ve Velké Británii hned po vydání.

Nová mapa pro Battlefield 1 na prvních záběrech

Již brzy se hráči nového Battlefield dočkají desáté mapy Giant’s Shadow . Název dostala podle vraku vzducholodi, který dominuje středu mapy. Premium hráči dostanou mapu dříve, ostatní si počkají týden. Společně s mapou dorazí granátová kuše.

První skutečný pohled na Nintendo Switch

Jimmy Fallon si do své večerní show The Tonight Show pozval chystanou konzoli Nintendo Switch a také mobilní hru Super Mario Run . Vůbec poprvé se tak můžeme podívat na Switch v akci a také, jak funguje v rozpojeném režimu.

Super Mario Run vychází už 15. prosince pro iOS, částečně bude zdarma, ale vyžaduje internet .

Uncharted bude pokračovat

Hlavní hrdina Uncharted série – Nathan Drake – sice svoje dobrodružství ve čtvrtém dílu zakončil, ale samotná série bude pokračovat. Tvůrci dají v novince The Lost Legacy prostor nové hrdince . Chloe Frazer se vydá do indických hor pátrat po starém artefaktu. Zatím bylo ukázalo 9 minut záběrů z hraní.

Zahrajte si Doom proti botům

Aktualizace 1.5 přinesla do pekelné střílečky hraní s boty . Můžete tak trénovat, než se střetnete se skutečnými hráči. Kromě toho zvyšuje maximální level, přidává herní mód Infernal Run a přidává nové brnění.

Remasterované Call of Duty: Modern Warfare bude kompletní

Už 13. prosince přijde aktualizace přidávající zbývajících šest map . Mezi nimi je třeba Strike, Bloc nebo Countdown. Navíc se chystá vánoční překvapení a dorazí ještě dva herní módy – Gun Game a Hardpoint.


DALŠÍ AKTUÁLNÍ NOVINKY
NOVÉ SKINY NA PBE PATCH 6.24 - ZMĚNY VE HŘE HTC VIVE BEZDRÁTOVĚ
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama