Herní novinky #3
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Herní novinky #3

Herní novinky #3

Giry

Giry

18. 12. 2016 17:27

Nová Forza na sněhu. For Honor bude mít další mapy zdarma.

Reklama
Call of Duty stále prodejně vede

Prodeje sice mohly spadnout o polovinu v porovnání s předchozím rokem, ale i tak je nové Call of Duty: Infinite Warfare nejprodávanější hrou za listopad v USA . Na druhém místě se potom drží Battlefield 1, který si velkou část prodejů „odbyl“ v říjnu.

Ve For Honor nebudete platit za mapy

Další hra se přidává k aktuálnímu trendu s mapami a dalším dodatečným obsahem zdarma. Bojové For Honor od Ubisoftu nabídne dodatečné mapy, herní módy a další rozšíření všem hráčům zdarma . Komunita tak nebude s každým přídavek tříštěna. Nemusíte se ale bát, utratit skutečné peníze vás hra nechá. A navíc čtyři nové trailery.

Zimní radovánky ve Forza Horizon 3

Blizzard Mountain – první velká expanze pro Forza Horizon 3 – právě vyšla . Nabízí nové kilometry silnic, kde vyzkouší vaše schopnosti na sněhu a ledu. Navíc se můžete projet po zamrzlém jezeře, čekají na vás nová auta, výzvy a tak podobně.

Herní ukázka Sudden Strike 4

Na jaře se do světa strategií vrací série Sudden Strike. Čtvrtý díl slibuje větší boje, více jednotek, výběr generálů a samozřejmě také hezčí grafiku. Vedle multiplayeru nabídne novinka rovněž modování a podporu Steam Workshop. Koukněte na gameplay trailer .

Nová hra přinese druhou světovou válku

Známé střílečky 2. světovou válku opustily už několik let zpět a zřejmě se k ní jen tak nevrátí. Na obzoru se ale objevilo nové Enlisted , které dá právě tomuto konfliktu prostor. Kromě velkých on-line bitev se můžete těšit na propracované kampaně, třeba vylodění v Normandii nebo boje o Moskvu. Komunita navíc pomocí finančních příspěvků rozhodne, co vše hra nabídne.

Star Wars: Battlefront lze nyní

hrát skrze předplatná

Origin Access (PC) a EA Access (Xbox One). Musí vám ale stačit samotná hra, DLC nabídka nezahrnuje. Verdun vám dovolí prožít vánoční příměří roku 1914

Dokonce v brutální hře z první světové války můžete oslavit letošní Vánoce. Autoři střílečky Verdun si připravili speciální DLC – Christmas Truce . Inspirované je skutečnými událostmi, kdy na západní frontě vypuklo spontánní příměří. Je libo fotbal mezi zákopy nebo koulovaná?


DALŠÍ AKTUÁLNÍ NOVINKY
KOMPLETNÍ SESTAVA MISFITS RASISMUS BĚHEM VYSÍLÁNÍ HEADSET ROCCAT CROSS
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama