Herní novinky #5
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Herní novinky #5

Herní novinky #5

Giry

Giry

12. 2. 2017 18:15

Nejočekávanější hry. Vydělejte si peníze ve WoW a návrat FlatOut.

Reklama
Call of Duty hlásí změnu směru

Vesmír v Infinite Warfare hráče nezaujal, a tak Activision plánuje „návrat ke kořenům“ . Měl by se projevit už u letošního dílu, na kterém pracuje studio Sledgehammer Games.

Destiny 2 potvrzeno na letošní rok

Celkem populární MMO střílečka Destiny se oficiálně na podzim dočká druhého dílu . Studio se zaměří hlavně na příběh, který se v jedničce moc nepovedl. Také to vypadá, že by se konečně mohli dočkat PC hráči.

Rýsuje se nové RPG s mušketami a monstry

Autoři RPG her Bound by Flame či The Technomancer ukázali v traileru svůj nejnovější projekt GreedFall. Zatím těžko říct, o co přesně půjde, každopádně do traileru se dostalo monstrum z třetího Zaklínače.

Project Cars 2 oficiální, vyjde letos

Fanoušci závodních simulátorů mohou začít vyhlížet druhý díl Project Cars. Studio zatím potvrdilo třeba více než 170 licencovaných aut, minimálně 60 tratí či třeba podporu pro šílené rozlišení 12K. Připraveny budou e-sport funkce, VR podpora a další vychytávky.

Call of Duty 4: Modern Warfare slaví 10. narozeniny

Věřili byste, že už je to deset let od vydání přelomového dílu Call of Duty? Modern Warfare vzalo sérii – navzdory protestům vydavatele – do současnosti a hit byl na světě. Hra navíc vyšla na platformy, na které byste to nečekali. Pojďte si s námi tuto legendu připomenout .

World of Warcraft jako zdroj příjmu

A to zcela legálně. Ve WoWku si nově můžete vydělat skutečné dolary. Háček je v tom, že za ně můžete kupovat pouze digitální předměty od Blizzardu. Vývojáři totiž upravili předměty „WoW Token“ a kromě herního času je lze převést právě na dolary. Jejich cena raketově vzrostla.

Šílené závody FlatOut se vrátí

Už na březen bylo potvrzeno FlatOut 4: Total Insanity . Další díl destrukčních závodů. Tentokrát s plně zničitelným prostředím, zmrzlinářským vozem, novými módy a celou řadou dalších přidaných možností. Na hře ale pracuje jiné studio, tak uvidíme, jak se to celé vyvine.

BONUS: Nejočekávanější hry letošního roku

Letos se hráči opět mohou těšit na skvělé hry nejrůznějších žánrů. Vyjde třeba westernové Red Dead Redemption 2, další díl sci-fi ságy Mass Effect, pravděpodobně nový Assassin’s Creed a hromada dalších. Připravili jsme obsáhlý seznam , ať víte, na co se těšit.


DALŠÍ AKTUÁLNÍ NOVINKY
FINÁLE EU LCS V HAMBURKU CLOUD9 NEBUDE V KATOWICÍCH NORMAL DRAFT ZNOVU NA EUNE
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama