Hráči tvrdí, že jim Vanguard ničí hardware. Vanguard za to nemůže, brání se Riot
i Zdroj: Riot Games
Zajímavosti League of Legends Článek Hráči tvrdí, že jim Vanguard ničí hardware. Vanguard za to nemůže, brání se Riot

Hráči tvrdí, že jim Vanguard ničí hardware. Vanguard za to nemůže, brání se Riot

Giry

Giry

3. 5. 2024 15:15

Na různých sociálních sítích se objevily stížnosti hráčů ohledně nového anticheatu Vanguard, který do LoL přinesla nová aktualizace. Riot ale tvrdí, že problémy nejsou fatální.

Reklama

Podle vývojářů se spuštění Vanguardu povedlo a už nyní jsou vidět úspěchy. Ve hrách, kde se často vyskytovaly účty řízené umělou inteligencí, došlo prý k výraznému poklesu botů mezi hráči. Problémy s Vanguardem zatím nahlásilo pouze 0,03 % všech hárčů.

Většinu nahlášených potíží šlo dosud jednoduše vyřešit. Jde například o problémy s kompatibilitou driverů. Vývojáři prosí všechny, kteří se nemohou přihlásit do hry, aby kontaktovali hráčskou podporu.

Často se také stává, že Vanguard nebude fungovat správně, pokud jste nainstalovali operační systém Windows 11 a přitom vypnuli TPM 2.O. Tento program je ale nutné mít pro hraní LoL zapnutý.

Riot také zdůrazňuje, že dosud neidentifikovali žádný případ, ve kterém by Vanguard ničil hardware v počítači. V případech, které hráči sdíleli na různých místech internetu, se prý přišlo na to, že poškození hardwaru není spojené s Vanguardem.

Vývojáři i nadále komunikují ve vláknu na Redditu , najdete zde například odpovědi na několik často kladených otázek. Jakýkoliv problém ale doporučují vyřešit na stránkách hráčské podpory.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama