Novinky League of Legends Článek Jax ukázal nový vzhled i dabing, na speciální hlášku pro malého chlapce Riot nezapomněl

Jax ukázal nový vzhled i dabing, na speciální hlášku pro malého chlapce Riot nezapomněl

Giry

Giry

27. 9. 2023 12:43

Hráči Jaxe mohou slavit. Jeden z nejstarších šampionů v League of Legends se konečně dočkal dlouho slibované úpravy vzhledu a zcela nového dabingu. V galerii si můžete prohlédnout, jak vypadají upravené splash arty jeho některých skinů.

Reklama

I když tento šampion dostal nové hlášky, hlas mu propůjčil stejný herec, Eric Braa, který dabuje také Dravena a Vel'Koze. Riot nezapomněl také na hlášku Here's to you kid, kterou přidal v roce 2012 kvůli malému těžce nemocnému chlapci, jehož oblíbený šampion byl právě Jax.

Novou hlášku navíc tvůrci ještě rozšířili a nově ji neuslyšíte pouze u skinu Jaximus, ale i u všech ostatních. “Neznámý” chlapec, o kterém Jax mluví, je také zmíněn v biografii skinu Jaximus.

Jaxovi se nemění pouze vzhled. Dostane také nové animace, vizuální efekty a nový model. Díky tomu s ním můžete například zajít k řece a rybařit.

Změny se v současnosti testují na PBE a s největší pravděpodobností se dostanou do hry v nadcházející aktualizaci 13.20, tedy přibližně za dva týdny. Následující video představuje náhled na všechny skiny přímo ve hře:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama