Je to anti-zábava, nadávají hráči League of Legends na nenáviděný předmět
i Zdroj: Riot Games
Novinky League of Legends Článek Je to anti-zábava, nadávají hráči League of Legends na nenáviděný předmět

Je to anti-zábava, nadávají hráči League of Legends na nenáviděný předmět

Giry

Giry

20. 6. 2023 19:53 1

Mysleli jste si, že je Yasuova zeď blokující projektily tím nejvíce frustrujícím aspektem v League of Legends. Tak to jste se ještě nesetkali s přepracovaným předmětem Duskblade of Draktharr.

Reklama

Duskblade (a mnoho dalších předmětů) se dočkal velkých změn, které přinesl patch 13.10. Předmět, který dříve přidával neviditelnost po zabití nebo asistenci, s novou pasivní schopností nyní učiní svého nositele namísto neviditelnosti nezaměřitelného.

I když tedy šampiona nyní vidíte, nepomůže vám žádná schopnost, která by dříve zasáhla nepřítele i v neviditelnosti. Před Blitzcrankovou ultimátkou a celou řadou dalších schopností je tedy majitel tohoto předmětu v bezpečí.

Alt Tag

Duskblade of Draktharr

  • Cena: 3100 zlata
    • Recept: Caulfield's Hammer + Serrated Dirk + 900 zlata
  • AD: 60
  • Ability Haste: 20
  • Lethality: 18
  • Pasivní efekt - Nightstalker: Vaše schopnosti udělují 0-20% (v závislosti na chybějících HP cíle) vyšší poškození do nepřátelských šampionů. Za zabití nebo asistenci získáte na 3 sekundy nezaměřitelnost a nezranitelnost ze všech zdrojů kromě věží. Tento efekt skončí předčasně, pokud šampion předvede akci, která ruší neviditelnost (10 sekund cooldown).
  • Mýtická pasivka: Ostatní předměty přidávají 5 k rychlosti pohybu a Ability Haste.

Popularita předmětu proto rapidně vzrostla, Zatímco dříve ho stavěli až na výjimky jen assassini, nyní se objevuje i v inventářích šampionů z mnoha dalších rolí. Tím nejobvyklejším kupujícím je pravděpodobně Samira, které stačí v týmovém souboji jediný zářez a vám pak nezbývá než sledovat, jak její ultimátka ničí celý váš tým, zatímco vy ani vaši spoluhráči s tím nemůžete nic dělat.

Ve změnách na testovacím serveru PBE se zatím úpravy tohoto předmětu neobjevily. Vývojáři zatím k problematice mlčí. Nadcházející aktualizace se do hry dostane už za týden, pravděpodobně si anti-zábavu užijeme i dalších 14 dní poté.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama