Karmine Corp konečně míří do LEC, francouzská organizace odkoupila slot od Astralis
i Zdroj: Martin Larsson
eSport League of Legends Článek Karmine Corp konečně míří do LEC, francouzská organizace odkoupila slot od Astralis

Karmine Corp konečně míří do LEC, francouzská organizace odkoupila slot od Astralis

Reibl

Reibl

18. 10. 2023 21:17

Dlouhé snažení u majitelů francouzské organizace dospělo ke konci. Karmine Corp konečně míří do nejvyšší evropské League of Legends franšízy. Tu opouští po třech letech Astralis.

Reklama

Organizace Astralis za své působení v LEC nepředvedla zrovna oslnivé výkony. Ostatně to ani nebyl cíl. Většina soupisek se tvořila s omezeným rozpočtem. Po spojení s Xpekeho týmem Origen si Astralis připisovali místa v druhé půlce tabulky. Nejvíce se celku dařilo letos na jaře, kdy tým dosáhl na druhé místo v základní části a páté ve skupinách.

Karmine Corp naopak táhnou celý francouzský esport. Organizace má na kontě několik lokálních triumfů a rekordní čtyři vítězství v EU (a EMEA) Masters. Celek reprezentovalo několik talentů včetně Adama (nyní hráč BDS), Targamase (bývalého supporta G2) nebo Rekklese. Právě švédskou hvězdu dokázal tým zlákat po nepovedeném angažmá v G2. KC tak patří k absolutní špičce evropského esportu.

Karmine Corp odkupují slot v LEC přímo od Astralis. Nedochází tudíž k žádnému spojení organizací. Dosavadní hráči Astralis se stávají volnými agenty. LFL celek se přemění v akademii hlavního týmu. KC už oznámili, že počítají s nadaným marksmanem Caliste, kterému je teprve 17 let. To by ale mohl vzhledem ke spekulovanému zvednutí hranice pro hraní na 18 let představovat problém.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama