Korejští fanoušci našli nový idol, Hans Sama po změně vzhledu sklízí obdiv
i Zdroj: Lee Aiksoon/Riot Games
Extra League of Legends Článek Korejští fanoušci našli nový idol, Hans Sama po změně vzhledu sklízí obdiv

Korejští fanoušci našli nový idol, Hans Sama po změně vzhledu sklízí obdiv

Giry

Giry

22. 10. 2023 17:55

Francouzský hráč Steven “Hans Sama” Liv ve službách G2 esports změnil po příjezdu do Koreje, kde se nyní odehrává světový šampionát v League of Legends, svou vizáž. Toho si všimli i korejští fanoušci a zejména komunita sledující k-pop tuto proměnu obdivuje.

Reklama

Scéna jak z filmu - stačilo zahodit brýle a změnit účes a Hans Sama najednou připomíná k-popový idol. Právě komunita fanoušků poslouchající tento žánr si změnu pochvaluje a vyjadřuje obdiv

Například na webu theqoo.net se objevilo několik vláken, obdivujících nový vzhled čtyřiadvacetiletého Francouze. Propojení League of Legends a k-popu není nikterak vzácná věc, vždyť právě nejúspěšnější virtuální hudební skupina, jejíž členy tvoří šampioni ze hry, se věnuje tomuto žánru. Samozřejmě jde o K/DA, jejíž songy mají na Youtube, Spotify a dalších platformách už stovky milionů poslechů. 

Hans Sama a jeho spoluhráči z G2 si na Worlds zatím vedou dobře. Ve Swiss fázi dokázali vybojovat už dvě vítězství, a stačí jim tedy výhra v jedné Bo3 sérii k postupu do play-off. První šanci proti Gen.G nevyužili, a tak jim zbývají ještě dva pokusy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama