League of Legends opět na MČR! Pringles Challenge vrcholí, chybět nebudou Xnapy nebo Herdyn
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah League of Legends Článek League of Legends opět na MČR! Pringles Challenge vrcholí, chybět nebudou Xnapy nebo Herdyn

League of Legends opět na MČR! Pringles Challenge vrcholí, chybět nebudou Xnapy nebo Herdyn

Komerční sdělení
22. 11. 2023 11:52

League of Legends se díky Pringles Challenge znovu po letech vrací na velkou stage MČR v Brně.

Reklama

Dva nejlepší týmy z kvalifikačních bojů se před tribunou porvou o ceny v čele s prize poolem 75 000 Kč! Program spojený s League of Legends ale tímto rozhodně nekončí. Na stánku Pringles se budou moci fanoušci setkat s dvěma legendami domácí scény - Pavlem "Herdyn" Mikešem a Petrem "Xnapy" Jirákem.

Na stánku Pringles budou moci návštěvníci mimo jiné samozřejmě zapařit, hraní je většinou naplánováno především na dopolední hodiny po celou dobu MČR, tedy od pátku 24. listopadu do neděle 26. listopadu. Vrcholem první části každodenního programu budou 1v1 turnaje v League of Legends, ze kterých si účastníci odnesou hodnotné ceny.

Odpoledne pak bude patřit programu s influencery. V pátek se mohou fanoušci těšit na Herdyna. Legendární League of Legends streamer se bude především věnovat návštěvníkům, kteří si budou moci odnést Herdynův podpis, případně se s Pavlem Mikešem vyfotit. Kromě toho bude samozřejmě součástí i hraní MOBA pecky od Riot Games. Všechny tyto bloky bude moderovat David „Davkouny“ Vogel.

Nechceš chybět na MČR? Pořiď si vstupenku na webu mcr.gg!

League of Legends opět na MČR! Pringles Challenge vrcholí, chybět nebudou Xnapy nebo Herdyn
i Zdroj: Tryhard.cz

Poslední den MČR pak bude spojený s finále již zmiňované Pringles Challenge na velké stage. Během něj se dva kvalifikované mančafty utkají o prize pool 75 000 Kč, hodnotné ceny od Logitechu a denní bootcamp s Herdynem ve Vodafone PLAYzone Areně. Start finále je naplánován na 10:00, na tribunu můžeš dorazit fandit i ty!

Po dalším nedělním 1v1 turnaji bude na programu stánku společná challenge Xnapyho a Herdyna. Kromě focení a autogramiády je připraven také vědomostní kvíz, kde oba influenceři ukáží, co o tom druhém vlastně ví. Jedním z vrcholů programu bude i 1v1 souboj mezi těmito legendami domácího League of Legends. Následně si Herdyn a Xnapy do svých týmů vyberou fanoušky a rozdají si to v 5v5 na Summoner's Riftu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama