Lulu the Fae Sorceress
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Lulu the Fae Sorceress

Lulu the Fae Sorceress

David Růžička

David Růžička

20. 3. 2012 09:51

Riot nám představil nového support championa který přichází v patchi s označením 1.0.0.136.

Reklama

 

Základní schopnosti Lulu the Fae Sorceress

Pix, Faerie Companion (Passive)

Pix vystřelí magickou energii pokaždé když jeho majitel zaútočí na cizí jednotku. Tyto útoky jsou naváděné a způsobí poškození první nepřátelské jednotce s kterou se setkají.

Glitterlance

Pix a Lulu oba vystřelí výboje magické energie, která zpomalí všechny nepřátele které trefí. Poškození nepříteli se započítává pouze z jednoho výboje, i kdyby jej zasáhly oba.

Whimsy

Pokud je tato abilita zakouzlena na spojence, zvýší jim rychlost pohybu a ability power na krátkou dobu. Pokud je použita na protivníka, promění je v roztomilého tvorečka, který chvíli nemůže útočit, ani používat své schopnosti.

Help, Pix!

Při zakouzlení na spojence k němu přiskočí Pix a dá mu štít, poté ho chvíli následuje a pomáhá mu s útokem. Pokud je tato abilita použita na protivníka, Pix k němu přiskočí a způsobí mu zranění, poté ho chvíli pronásleduje a dává spojencům jeho vizi.

Wild Growth (Ultimate)

Lulu zvětší spojence a odhodí pryč všechny protivníky, přitom mu na krátkou dobu přidá bonus životy. Dokud tato abilita trvá, tento spojenec má kolem sebe auru, která zpomaluje blízké nepřátele.

 

Při příležitosti vydání nového supporta nemůžeme nevyužít příležitosti zeptat se, jaký názor na něj mají hráči našich předních týmů, kteří mainují supporty.

Calmien (tým Buzici v Muzici)

Na nového support šampióna se těším, jako malé dítě na vánoční dárky :) Jsem hlavně rád, že po tak dlouhé době co výjde nový support, tak už od preview vypadá velmi zajímavě. Prozatím jen můžu říct, že má vše co bych od nového supporta očekával. Asi nejvíc se mi líbí její ultimátka a Q abillita, což je nový způsob skill shotu. To jak moc bude použitelná ve hře, jak na bot lane nebo v teamu se uvidí v příštích pár týdnech.

Eze25 (tým nEophyte)

Tak na noveho supporta se tesim asi stejne jako na kazdeho noveho hrdinu. Tudiz jsem zvedav co a jak bude zvladat dany champ ve hre, ale nepocitam s tim ze bych ho nejak moc hral.

BitterBajju (tým Kitty Killers)

Na zacatek bych chtela rict, ze novy support byl dlouho ocekavany a urcite se na nej tesi spoustu lidi. Posledni planovany support byla Karma a ta je prakticky nehratelna. Co se tyka kouzel u Lulu, tak je velmi prijemna novinka Polymorph. Neni to healer ale ma stit a pekne CC a proto si myslim, ze se bude prosazovat i v prestiznejsich hrach.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama