Momenty po semifinále: Faker dohnal komentátora k slzám a překonal fotbalistu Sona
i Zdroj: Yicun Liu/Riot Games
Ostatní League of Legends Článek Momenty po semifinále: Faker dohnal komentátora k slzám a překonal fotbalistu Sona

Momenty po semifinále: Faker dohnal komentátora k slzám a překonal fotbalistu Sona

Giry

Giry

13. 11. 2023 17:00

Semifinálové zápasy skončily, ale po sociálních sítích začaly kolovat různé momenty, které následovaly. Podívejte se, čím žijí korejští fanoušci League of Legends.

Reklama

Uvaděč a komentátor Jun, který je považován za ikonu jihokorejské ligy LCK, zůstal na svém místě po skončení semifinálové série i poté, co jeho kolegové stanoviště už opustili. Vítězství korejského týmu T1 dohnalo známého uvaděče až k slzám.

Korejští fanoušci nezůstávají v zápalu ve fandění pozadu a legendárního midaře Fakera opěvují na různých sociálních sítích. Na korejské obdobě Redditu s názvem FMKorea dostal příspěvek s Fakerem nejvíce pozitivních hlasů v historii platformy. Překonal tak video s gólem fotbalisty Heung-min Sona z roku 2019.

A jak se Fakerovi po výhře v semifinále spí? Očividně dobře. Na svůj Instagram přidal obrázek z aplikace, která měří kvalitu jeho spánku. Tato aplikace naměřila délku Fakerova spánku na 7 hodin a 43 minut a ohodnotila ho známkou 92. Podle Fakera je to nejvyšší skóre, které zatím od aplikace dostal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama