Mordekaiserova ultimátka nepůjde zrušit pomocí QSS, uvidíme ho na MSI?
i Zdroj: Riot Games
Novinky League of Legends Článek Mordekaiserova ultimátka nepůjde zrušit pomocí QSS, uvidíme ho na MSI?

Mordekaiserova ultimátka nepůjde zrušit pomocí QSS, uvidíme ho na MSI?

Giry

Giry

9. 4. 2024 16:49

Mezinárodní turnaj Mid Season Invitational se blíží a do hry už brzy zamíří patch 14.8, na kterém se MSI odehraje. Obsah této aktualizace dnes zveřejnil Riot Phroxzon.

Reklama

Největší změnou nadcházejícího patche bude buff Mordekaiserovy ultimátky, z té se už její oběť nebude moct dostat pomocí QSS. Tento krok by mohl vést k tomu, že bychom právě Mordekaisera mohli vidět během Mid Season Invitational.

Upravovat se bude znovu také Skarner. I nadále platí, že je silnější topař než jungler, a proto se chystají další úpravy, které by vyrovnaly tuto statistiku. Zároveň dojde i na vyhlazení některých animací.

Azir v současnosti dominuje profesionálním hrám (například v play-off jarního splitu LEC se objevil hned v 97 % her). Dostane tedy menší nerf. Podobně vývojáři přistupují také k Zacovi, toho chtějí dostat znovu do jungle.

Nebudou se ovšem měnit jen šampioni, dojde například na posílení Voidgrubů, oddělení jejich času obživení s časem draka a silnější budou také útoky samotného Barona. Patch 14.8 se do hry dostane za týden 17. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama