Nejúspěšnější šampioni v ranked hrách - únor 2017
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Nejúspěšnější šampioni v ranked hrách - únor 2017

Nejúspěšnější šampioni v ranked hrách - únor 2017

Giry

Giry

5. 2. 2017 13:55

Jací šampioni byli za poslední měsíc v ranked hrách nejúspěšnější?

Reklama
Nejúspěšnější šampioni v ranked hrách - únor 2017

Stejně jako  před měsícem  se i v tomto článku podíváme na to, kteří šampioni vyhrávali hry v solo a flex queue nejčastěji za poslední měsíc. Pokud si do flex queue vyberete jednoho z těchto deseti šampionů, statisticky budete mít větší šanci na vítězství, než s jinými šampiony. Statistiky jsou převzaty ze všech úrovní flex queue - od Bronze až po Challenger a v potaz jsme brali nejhranější mapu Summoner's Rift. Pokud tedy nevíte, jak na flex queue, tento článek by vám mohl pomoci.

V tabulce je uvedeno, kolik procent ze všech her za poslední měsíc šampion vyhrál - winrate a v kolika procentech her působil - popularita.

ŠAMPION WINRATE POPULARITA
Anivia 53,3% 2,3%
Sona 53,2% 7,7%
Vi 53,2% 15,1%
Swain 53,2% 4,4%
Ziggs 53,1% 10,8%
Ahri 53% 14,2%
Shaco 53% 8,6%
Ivern 52,9% 3,1%
Janna 52,8% 13,3%
Blitzcrank 52,7% 15,1%

Za poslední měsíc se na trůn nejúspěšnějších šampionů usadila Anivia. I když se se může zdát jednoduchá na ovládání, jedná se o velice složitého šampiona. Zkušení a mechanicky nadaní hráči za ni však dokáží vyhrávat hry a na winratu je to vidět.

Sona dosáhla na druhou příčku. Také si můžete říkat, že za ní stačí trefit pouze ultimátku, ale hráčů, kteří správně používají její pasivku a ne jen zběsile mačkají klávesy, není mnoho.

Druhým nováčkem v tabulce po Anivii je Blitzcrank. Hráči si často nevědí rady se svou pozicí na lince, pokud hrají právě proti zlatému robotovi a zkušený Blitzcrank toho dokáže využít. Ze supportů se do tabulky dostala ještě Janna, která se mezi nejúspěšnějšími vyskytuje pravidelně.

Zajímavé je, že v tabulce nenajdeme žádné ADC.

A co vy? Dejte nám vědět, za jakého šampiona máte největší winrate a jak často ho potkáváte!Data převzata ze serveru lolking.net
DALŠÍ AKTUÁLNÍ NOVINKY
SEWN CHAOS SKINY NEVYJDOU NOVÉ BLOOD MOON SKINY LENOVO LEGION BRZY V PRODEJI
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama