Nový šampion se blíží - odhalení
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nový šampion se blíží - odhalení

Nový šampion se blíží - odhalení

derk

derk

1. 1. 1970 00:00

Konečně máme bližší informace o novém šampionovi. Všechno důležité uvnitř.

Reklama

Dalším šampionem v League of Legends bude

Lucian, the Purifier

. Model šampiona se objevil již před nějakou dobou, tehdy ještě pod pracovním názvem Lucian, the Gun Templar.

Nový šampion se blíží - odhalení

Na vývoji šampiona se podílí ZenonTheStoic – kterého řada z vás může znát jako „Shusheiova otce“ (ano, tím, jak vypadá) a občasného komentátora. Je to zároveň jeho první šampion, a proto nejvíce informací pochází právě od něj. Lucianovy schopnosti se odhalí až s příchodem šampiona na PBE. Zenon zatím ale prozradil, na které písmeno budou začínat názvy jeho schopností.

Passive: L

Q: P

W: A

E: R

R: C

Takže můžete vesele hádat a tipovat.

Zenon se také vyjádřil, že šampion nebude mít žádnou formu CC, ani zpomalení, ani gap closer. Z tohoto důvodu a také z jeho modelu soudíme, že by mělo jít pravděpodobně o další AD Carry.

Pojďme se teď podívat na oficiální text od Riotu, který se před pár hodinami objevil na webu League of Legends. Podobně jako u Aatroxe jde o jakési poodhalení Lore nového šampiona.

Nový šampion se blíží - odhalení

„Spolu s těmito zbraněmi jsme přijali i naše poslání s hrdostí. Zbavit Runeterru všeho zlého, řekli nám. Vymýtit vše zkažené. Poslat špinavost z celé země zpět do děr, odkud vylezla. Ne každý může třímat tyto zbraně. Potřebujete čisté srdce. Čistou mysl. Vnitřní světlo, které je silnější než temnota celého světa. To světlo jsem kdysi míval. Teď nevím.

Všechno se změnilo. Věděli jsme, že nás naše poslání přesahuje. Naším nepřítelem nebyl někdo, ale něco – Zlo. Shadow Isles? Jen další nepořádek, který je třeba uklidit, jen pár duchů. Byly to opravdové zrůdy, ale nic s čím bychom se nevypořádali už dříve. Až do dne, kdy jsme potkali jeho. Až do dne, kdy ji vyrval z mého života.

Nový šampion se blíží - odhalení

Teď má můj nepřítel jméno. Ona by nechtěla, abych se ji pokoušel vysvobodit – zná ta ohromná rizika. Ale já na ni nikdy nezapomenu. Budu pronásledovat toho bastarda, který mi ji vzal, a pošlu ho rovnou do hrobu.

I dvakrát, pokud bude třeba.“

Nový šampion se blíží - odhalení
Co na to říkáte? Jak se vám líbí?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama