Nový web ukáže hráčům ARAMu, s jakými balančními modifikátory musí u svého šampiona počítat
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nový web ukáže hráčům ARAMu, s jakými balančními modifikátory musí u svého šampiona počítat

Nový web ukáže hráčům ARAMu, s jakými balančními modifikátory musí u svého šampiona počítat

Giry

Giry

26. 8. 2023 19:19

O balancování ARAMu se v poslední době na Redditu horlivě diskutuje. Jedno z témat, které hráči probírají, je absence jakýchkoli ukazatelů toho, jak se jednotliví šampioni liší od své verze na Summoner's Riftu. Tento problém se ale nyní zdá být vyřešen.

Reklama

Jeden z uživatelů Redditu s přezdívkou icobg123 vytvořil nový web aram-balance.lol, ve kterém se vám ukáží všechny důležité informace, které se k šampionům vztahují.

U všech 164 šampionů najdete na tomto webu jejich winrate, upravené udělované a obdržené poškození a případné další modifikátory. Nechybí ani vyhledávání pro lepší orientaci a narážku na Thanose z Marvelovských filmů u šampionů, pro které vývojáři žádný modifikátor nepřichystali.

Drobné nedostatky ale web přeci jen má. Balanční změny jsou zde vyobrazeny z patche 13.15, i když před necelými dvěma týdny už dorazila nová aktualizace. Autor totiž bere všechny své informace z LoL wiki, kde ještě tyto změny nebyly aktualizovány. I přesto se jedná o převážně přesný web, který by měl všem hráčům ARAMu pomoci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama