Novinky League of Legends Článek Odhalen trailer k příští sezóně League of Legends, výrazně se bude měnit mapa

Odhalen trailer k příští sezóně League of Legends, výrazně se bude měnit mapa

Giry

Giry

19. 11. 2023 07:26

Ještě než si pustíte dnešní finále světového šampionátu, podívejte se na krátký trailer, který ukazuje změny plánované pro sezónu 2024. Z videa vyplývá, že se výrazně změní terén na Summoner's Riftu.

Reklama

Když jsme nedávno psali o tom, že se Summoner's Rift pravděpodobně změní, netušili jsme, že přijdou tak radikální úpravy, jako ukazuje video. Je možné, že ukázané změny nebudou ve hře od začátku, ale třeba až po zabití druhého draka, kdy se na objeví nějaký nový, kterého zatím Riot tají. Ve změnách jsou často vidět fialové prvky, že bychom se dočkali draka z Voidu?

Odhalen trailer k příští sezóně League of Legends, výrazně se bude měnit mapa
i Zdroj: Riot Games

Právě k Voidu se vážou i další ukázané změny. Upravovat se bude vzhled barona, funkce Rift Heralda, do kterého se podle videa budete moct schovat a dočkáme se i zcela nových potvůrek z Voidu, které ve videu čekají v baronově doupěti. Vzhled s prvkami voidu dostanou i další neutrální monstra jako Bluebuff nebo krab v řece. Ve videu se navíc ukázal i záhadný stín proplouvající řekou.

Zatím neznáme žádné podrobnosti o změnách, dočkáme se ale už brzy. Patch 13.23 zamíří do hry v polovině nadcházejícího týdne a to znamená, že testovací server PBE ukáže v tu samou dobu předsezónní změny. Letos poprvé se bude celá předsezóna testovat právě na PBE, na live servery se tyto velké úpravy dostanou až v příštím roce se začátkem sezóny 2024.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama