Origen a Liquid mění hráče
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Origen a Liquid mění hráče

Origen a Liquid mění hráče

Bamboos

Bamboos

9. 3. 2017 12:55 4

V LCS uvidíme nového junglera a supporta.

Reklama

Již včera jsme vás informovali o akvizici nového marksmana. Několik hodin na to přichází další oznámení. Do týmu nově přichází také Adrian "Adrian" Ma z týmu Phoenix1, který je v současnosti na předních místech americké LCS. P1 mají uvnitř týmu personální neshody, což pravděpodobně v kombinaci s kvalitní nabídkou umožnilo Adrianův odchod.

Náhradou za něj by dle ESPN měl být  William "Stunt" Chen, dosavadní náhradník pro tým Dignitas. William si v letošním ročníku připsal 3 starty s bilancí dvou výher a jedné porážky.

Zdroje: facebookESPN


Podobně jako Liquid je na tom xPekeho tým Origen. Jako jediný tým v obou LCS nevyhrál ještě ani jednu hru a tak dochází k radikální obměně. OG přesouvají na pozici náhradníka zkušeného junglera  Kim "Wisdom" Tae-Wana. Nově příchozím článkem se nestane nikdo jiný, než polská vycházející hvězda, doposud působící ve španělské LVP, Jakub "Cinkrof" Rokicki.

Zdroj: twitter

Cílem obou celků bude definitivně opustit spodní příčky tabulky a pokusit se v posledních pár týdnech zabojovat o play-off. Podaří se to některému z nich? Podělte se s námi o svůj názor v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama