Power Rankings - Únor
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Power Rankings - Únor

Power Rankings - Únor

David Růžička

David Růžička

3. 2. 2012 18:12

Přinášíme vám cz/sk power rankings k začátku února, došlo k poměrně významným změnám na naší scéně.

Reklama

 

CZ/SK Scena TOP10 – Únor

1. eSubawww.esuba.cz

První místo v našem žebříčku náleží eSubě i začátkem druhého měsíce letošního roku. Svým výkonem v už dohraném CZC.CZ Challenge jenom potvrdili svou pozici nejlepšího týmu na naší scéně a i nadále nastavují laťku všem českým a slovenským hráčům.

2. Kitty Killers Team

Kitty Killers Team si polepšili o jednu příčku, neboť myRevenge kteří byli minule druzí, kompletně obměnili sestavu. KKT uhráli ve finále CZC.CZ Challenge krásné druhé místo, kdy eSubě dokázali vzít jednu hru a skončit tak v tomto turnaji se sympatickým skóre 1:2 proti nejlepšímu českému týmu. Pořád netrpělivě čekáme, který český multiklan bude KKT v nejbližších dnech draftovat, neboť se jedná o poměrně solidní česko-slovenskou dvojku.

3. Buzici v Muzici

BVM se zákonitě posouvají na třetí příčku, svoji formu potvrdili i v nedávném Night Cupu kde si jako favorité odnesli první místo. Smutnou zprávou je, že tým opustil Calmien (support), který přešel na west server hrát se svými dlouholetými kamarády. Jak se tato změna podepíše na výkonech týmu v budoucnu, zůstává otázkou.

4. myRevengewww.myrevenge.net

myRevenge kompletně obměnili sestavu, ze starého týmu který byl postrachem na naší scéně a jedinou reálnou konkurencí eSuby odešla většina hráčů hledat angažmá do jiných klubů. Aim a Johnny dnes hrají za dánský tým Fragzone (http://www.team-fz.org), Mozilla přešel k eSubě a Necromadx je v současné době bez angažmá. Nová sestava myR se skládá z bývalých hráčů týmů Solo Top a Dermia. Jak budou silní, ukáže až čas, ale potenciál je tu velký, proto jim patří 4. místo.

5. LetsTroll - www.facebook.com/LetsTrollStream?sk=wall

LetsTroll si od minula polepšili o 4 příčky, za tuto změnu může především jejich stálá aktivita a solidní výsledky které uhrávají v rámci naší scény. Trochu jim chybí aktivita v rámci evropských soutěží, ale co není, může být.

6. Cracked Gamerswww.cracked-gamers.net

Cracked Gamers v poslední době neprojevují moc aktivity a od děleného 7.-8. místa v CZC Challenge neodehráli prakticky nic. Proto jim dnes náleží až 6. místo. Je pravdou, že Cracked Gamers jsou nejsilnější na LANech, takže možná s pořadím zamíchají na příštím mezihernovém turnaji.

7. SGCwww.stormclub.sk

SGC si polepšili o jednu příčku, ale spíše než vlastní záslouhou je to díky rozpadu dvou výše postavených týmů. Od CZC.CZ Challenge je příliš vidět nebylo a spekuluje se o rozpadu tohoto slovenského top týmu. Jestli se s nimi v Březnovém vydání rozloučíme, ukáže pár nadcházejících týdnů.

8. Premium Gamingwww.premium-gaming.cz

Nováčci v naší top 10 jsou Premium Gaming, stabilně podávají slušné výsledky a díky své aktivitě o nich začíná být vědět čím dál tím víc. Pokud budou tímto tempem pokračovat i do budoucna, mohli by jsme je brzy vídat na nejvyšších příčkách.

9. PixeLwww.facebook.com/pages/PixeL/155301321161546

Další novou tváří v našem top 10 je tým PixeL. Jedná se o celek s poměrně stálou sestavou, pro který mluví opět především aktivita. V CZC.CZ Challenge předvedli, že se s nimi musí počítat a od té doby podávají slušné výkony v českých turnajích.

10. a Little Error

A Little Error zůstávají na poslední příčce, stejně jako u SGC to i zde vypadá na problém s neaktivitou. Většina hráčů aLE v poslední době hrává za PUBy a i když podávají poměrně slušné výsledky, není možné je přičítat a Little Error jako týmu, nereprezentují tedy reálnou sílu tohoto celku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama