Představení redakce #4 - Kraara
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Představení redakce #4 - Kraara

Představení redakce #4 - Kraara

Klára Hrušková

Klára Hrušková

27. 10. 2016 16:05

Pro koho vlastně hlasujete v soutěži Křišťálová lupa 2016?

Reklama

Tryhard se díky vašim hlasům dostal do finále soutěže Křišťálová lupa 2016. Nyní sbíráme hlasy, abychom si došli pro celkové vítězství. Hlasovat pro Tryhard můžete zde .

Ale pro koho tímto vlastně hlasujete? Kdo stojí za obsahem webu, který se na tryhard.cz objevuje? Rozhodli jsme se vám představit redaktory, kteří články překládají a píší.


Mo

žná visíte na Tryhardu už nějaký ten rok – jako já. Potom si mě možná budete pamatovat z dob divokého mládí a anarchie pod vedením Derka, který mi umožnil začít tady publikovat moje povídky. Jup, první vyšla v únoru 2014, přátelé. Jinými slovy, kraara přišla ke své nestandardní formě spolupráce s Tryhardem naprostou náhodou. A proč nestandardní?

Nemám povinnosti. Nemám zodpovědnost. Jenom spoustu nadšení a sem tam rande s múzou – to pak vznikají moje příběhy, původně koncipované jen jako rozšíření stručného oficiálního lore vybraných šampionů. Jak šel čas, byla jsem stále drzejší a pouštěla se časem i do vod téměř ryzího fanfiction...

Vystudovala jsem FF UK obor bohemistika, ale dotáhla jsem to jen na bakaláře. Pak jsem se radši vdala. Momentálně si plním mateřské povinnosti s tříměsíční dcerou. To je také hlavní důvod, proč jsem se po poslední vydané sérii tak odmlčela, těhotenské hormony zabíjí kreativitu. Teď se ale pokusím skloubit péči o mimino se psaním a občas vám předložit něco z ryze autorské tvorby, abyste se spolu se mnou mohli na krátko přenést do toho báječného, dobrodružného světa plného kouzel a hrdinských činů, Runeterry.

Když se zrovna nestarám o zvěř patřící k naší domácnosti (manžel, dítě, pes) nebo nepíšu, věnuji se poměrně intenzivně larpovým dřevárnám a záhy snad rozšířím svůj arzenál i o airsoftové zbraně a vybavení.

Na jedné z bitev...

Jo a co se týče hraní LoL? Od roku 2013 to vždy s odřenýma ušima dovleču do silveru. Takže až mě uvidíte online – radši ve vlastním zájmu předstírejte, že mě nevidíte. #LeonaNowAndForever!

Na závěr vás poprosím o pár vteřin vašeho času. Pokud chcete, hlasujte pro Tryhard v soutěži Křišťálová lupa 2016. Pro naše budoucí fungování je tato soutěž velmi důležitá a váš hlas nám rozhodně pomůže. Děkujeme!


DALŠÍ AKTUÁLNÍ NOVINKY
ZMĚNY V SEZÓNĚ 2017 NOVÉ SKINY NA PBE VR HEADSET OD GOOGLU
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama