Představení redakce #5 - Elmo
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Představení redakce #5 - Elmo

Představení redakce #5 - Elmo

ElmoEU

ElmoEU

1. 11. 2016 18:05

Zajímá vás, pro koho hlasujete v soutěži Křišťálová Lupa 2016?

Reklama

Tryhard se díky vašim hlasům dostal do finále soutěže Křišťálová lupa 2016. Nyní sbíráme hlasy, abychom si došli pro celkové vítězství. Hlasovat pro Tryhard můžete  zde .

Ale pro koho tímto vlastně hlasujete? Kdo stojí za obsahem webu, který se na tryhard.cz objevuje? Rozhodli jsme se vám představit redaktory, kteří články překládají a píší.


Tentokrát mám tu čest se vám představit já. Na Tryhardu mě můžete znát pod přezdívkou ElmoEU. Také jste mě mohli potkat na turnajích různých herních portálů jako Grunex, TopGaming atd. Poslední dobou jsem se místo psaní na Tryhard (v oblasti LoL) věnoval trénování akademie

Team Universe

a popřípádě i hostování. LoLko hraji aktivně od třetí sezony kromě dvouměsíční pauzy v páté sezoně. Moměntálně se nacházím v Platině na Eastu, kde mě najdete pod přezdívkou  AsineX Elmo . Nadále jsem hrál/hraji na westu, kde jsem se donedávna nacházel v Diamantu (spadnul jsem za neaktivitu #SadFace), zde si mě můžete přidat pod cringe přezdívkou  Crazy4Uxo  . Co se týče mé role, tak nejraději hraji ADC, ale nastoupím i za jakoukoli jinou roli kromě supporta. Moji oblíbení šampioni jsou Lucian, Caitlyn, Riven a Yasuo.

Kromě LoLka hraji i Overwatch (ElmoEU#2219, v případě, že by si někdo chtěl zahrát), Dead by Daylight (nejvýše rank 9 ), kdysi jsem také hrával World of Warcraft, který jsem s příchodem nového datadisku také zkusil, ale nyní se mi zalíbilo Guild Wars 2, to doporučuji. Nedávno jsem taky skončil se snahou hrát CS:GO (nejlépe LEM).

Představení redakce #5 - Elmo
Random cringe fotka (baxCus)

Co se týče psaní na Tryhard, tak jsem se k němu dostal přes článek, ve kterém Giry informoval komunitu, že hledá redaktory (to bylo v době, kdy jsem zrovna znovu začal hrát LoLko). Nejdřív jsem si myslel, že to nebude nic pro mě, ale časem mě psaní začalo bavit (hlavně po výletu na finals do Krakowa). A doufám, že zde ještě nějakou chvíli působit budu.

Pokud chcete podpořit naší redakci, prosíme, hlasujte v anketě Křišťálová Lupa 2016. V kategorii "zájmové weby" jsme se dostali až do finále díky vašim hlasům a nyní bychom od vás potřebovali další vlnu podpory. Za každý hlas jsme nesmírně vděční.


DALŠÍ AKTUÁLNÍ NOVINKY
NOVÉ SUPPORT PŘEDMĚTY JAK HRÁT MF SUPPORT? Nvidia GTX 1050 a GTX 1050 TI
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama