Představení redakce #6 Little Panda
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Představení redakce #6 Little Panda

Představení redakce #6 Little Panda

Little Panda

Little Panda

6. 11. 2016 18:05

Pro koho vlastně hlasujete v soutěži Křišťálová lupa 2016?

Reklama

Tryhard se díky vašim hlasům dostal do finále soutěže Křišťálová lupa 2016. Nyní sbíráme hlasy, abychom si došli pro celkové vítězství. Hlasovat pro Tryhard můžete  zde .

Ale pro koho tímto vlastně hlasujete? Kdo stojí za obsahem webu, který se na tryhard.cz objevuje? Rozhodli jsme se vám představit redaktory, kteří články překládají a píší.


Ahoj Tryharďáci, já jsem

Little Panda

, nebo alespoň pod touto přezdívkou mě můžete vidět tady na Tryhardu. Jinak mě všichni znají pod přezdívkou Aki.

Momentálně jsem studentem Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích oboru Technologie dopravy a přepravy. 

Ke psaní článků na Tryhardu jsem se dostal docela náhodou. Jako každý den jsem si projížděl Tryhard a zahlédl jsem článek o náboru redaktorů. Původně se mi ani nechtělo to zkoušet (moje lenost nezná mezí v některých věcech), ale přítelkyně mě přemluvila. Napsal jsem tedy pár emailů, přeložil zkušební článek a nějakým způsobem jsem se vešel mezi 5 nejlepších.

Nejraději pro vás píšu články o novinkách ze hry a rád překládám analytické články, do kterých můžu doplnit i svoje vlastní postřehy a zkušenosti. Navíc vám každou neděli přináším

TOP 10

, kterou se vždy snažím co nejlépe okomentovat.

Co se týče mě a League of Legends, tak hraji od 2. preseasnu, což je nějakých 5 - 6 let. Za tu dobu jsem vystřídal 2 účty a 3 jména ale v současné době mě můžete na LoLku najít pod přezdívkou 

GPG Little Panda

. Jméno jsem si vybral z jednoduchého důvodu, protože prostě "PANDAS!" a GPG je zkratka mého týmu, založeného s přáteli (Grill Party Gaming - ne nejedná se o dívčí gaming), kterou jsme si všichni dali před jména, asi půl roku předtím, než začali kluby a RITO nás nechal bídně utratit 13 000 IP (why u do dis?).

Ve 3. sezóně, kdy jsem si konečně troufl na ranked jsem se umístil po 10 hrách v krásné bronze 2, ale do týdne jsem se již pyšnil silverem a myslel si, jak jsem skvělý hráč! Každou sezónu jsem se posunul o další tier a najednou jsem se objevil v té tolik obdivované platině. Řekněme, že radost opadla velice rychle, po zjištění, že platina je vlastně elo hell jako každá jiná tier. Diamant již bohužel letos nebude.

Moje nejoblíbenější role je jungle, kterou hraji přibližně 3 roky, kdy jsem přesedlal ze supporta. Nejoblíbenější šampioni pak budou

 Kha'Zix, Vi

a

Sejuani

. Rád bych napsal i Lee Sina, ale můj skill a winrate za něho není nic s čím bych se mohl chlubit. Nejoblíbenější pro hráč bude pro mě navždy

Cyanide.

Mým největším úspěchem bylo 3. místo v online 5v5 turnaji.

Fotka z Krakova s redakcí (a se Sjokz) - Ten nejvíce vpravo jsem já

LoL nadšení ze mě ale postupem času padá, hlavně díky příchodu 

Hearthstone, Heroes of the Storm

a

Overwatch

. Hry mě sice více baví, ale kdo by chtěl opustit milované lolko, u kterého strávil tolik času (a to nemluvím o škodě na skinech). V Overwatchi se momentálně nacházím také v platině a můžete mě tam najít pod přezdívkou

LittlePanda

.

Jinak co se týče mého mimoherního života, tak kromě školy a nějakých těch brigád se profesionálně věnuji ohňostrojům, pracuji s přáteli na několika projektech karetních a stolních her a v neposlední řadě se ještě snažím věnovat hernímu a anime cosplayi, i když na něj nezbývá moc času.

anime charakter Mayuri Kurotsuchi

Na úplný závěr bych chtěl poděkovat všecm co čtou naše články a umožňují tak Tryhardu fungovat. Dále děkuji všem, kteří píšou jakýkoli feedbag pod mé články (pozitivní i negativní), moc mi to pomáhá v psaní dalších článků. Pokud se vám na Tryhardu líbí, určitě nezapomeňte hlasovat, čím dále se Tryhard dostane, tím více nám to pomůže.


DALŠÍ AKTUÁLNÍ NOVINKY
VYBERTE HRÁČE NA ALL-STARS ZIMNÍ SUMMONER'S RIFT NINTENDO SWITCH
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama