Příští patch přinese nerfy Smoldera a Briar, úpravy Galia a další změny
i Zdroj: Riot Games
Novinky League of Legends Článek Příští patch přinese nerfy Smoldera a Briar, úpravy Galia a další změny

Příští patch přinese nerfy Smoldera a Briar, úpravy Galia a další změny

Giry

Giry

12. 3. 2024 15:53

Riot Phroxzon na svém Twitteru odhalil, které změny můžeme očekávat v nadcházející aktualizaci.

Reklama

ADC a supporti

Phroxzon se ve svém příspěvku nejprve rozepsal o stavu marksmanů. Vývojáři prý naslouchají komunitě, která není se současným stavem ADC spokojená, nemohou je ale posílit kvůli supportům, kteří jsou silní. To by vytvořilo velmi silné spodní linky v porovnání s ostatními rolemi,

Proto se chystají nerfy supportů. Budou získávat zlato pomaleji a oslabují se také některé jejich předměty. Marksmanům naopak balanční tým posílí některé předměty zvyšující kritický zásah jako Infinity Edge, Lord Dominik's Regards nebo Mortal Reminder.

Voidgrubs

Červíci v baronově doupěti jsou nyní příliš silní. Riot se chystá je oslabit, aby topaři mohli využít své vedení nad protihráčem. Štít Voidgrubů, který získají poté, co jeden z nich zemře, se změní na léčení. Zabíjet Voidgruby postupně tak bude výrazně jednodušší.

Cho'Gath, Ornn, Shen a Sion

Tito šampioni prý sice benefitovali z nedávných změn předmětů jako Sunfire Aegis nebo Heartsteel, stále jsou ale slabí. Dostanou tedy další menší buffy. Riot navíc pracuje na nových vylepšeních předmětů od Ornna.

Galio

Kvůli změnám předmětů v nové sezóně se na Galia staví spíše AP předměty. Riot chce změnami pomoct jeho návratu mezi tanky. Zároveň však vývojáři dávají pozor na to, aby se tento šampion nezařadil mezi supporty.

Smolder

V poslední aktualizaci prý Riot přehnal změny Smoldera, hlavně jeho E. Hotfix ho do určité míry oslabil, to ale nestačí. Chystají se tedy další nerfy. Podle Phroxzona si do budoucna s balancováním tohoto šampiona vývojáři dokáží poradit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama