Rek'Sai je po změnách nehratelná, tvrdí Meteos
i Zdroj: Riot Games
Novinky League of Legends Článek Rek'Sai je po změnách nehratelná, tvrdí Meteos

Rek'Sai je po změnách nehratelná, tvrdí Meteos

Giry

Giry

26. 2. 2024 12:22

Bývalý profesionální jungler a držitel několika titulů z americké LCS si na Twitteru postěžoval, že Rek'Sai po poslední aktualizaci stojí za nic.

Reklama

Mnoho hráčů včetně Meteose prosí Riot, aby Rek'Sai navrátil do verze před patchem 14.4. V něm prošla junglerka z Voidu mnoha velkými úpravami, ty se ale hráčům nelíbí.

Meteosovi u nové Rek'Sai chybí hlavně zpomalení nepřátel, které vyhodila do vzduchu. Zároveň označil poškození, které uděluje ultimátkou, za “negativní”. Upozornil také na velký počet bugů, které šampionku po změnách provází.

Meteos nadále zkritizoval změnu z E - Furious Bite, kde se True damage změnilo na poškození z procent maximálních HP. Všechny tyto úpravy prý vedou k úpadku Rek'Sai. A jeho slova do určité míry dokazuje i wirate. Podle statistik na webu u.gg se v nové aktualizaci 14.4 snížil o přibližně 3 procenta na 47,58%.

A Riot stížnosti hráčů poslouchá. Už nyní máme potvrzené změny a opravy mnoha chyb pro patch 14.5. Útoky Rek'Sai budou rychlejší a animace se zkrátí o 5-25%.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama