Rekkles se chce vrátit do LEC, po pauze se cítí připraven
i Zdroj: Michal Konkol/Riot Games
eSport League of Legends Článek Rekkles se chce vrátit do LEC, po pauze se cítí připraven

Rekkles se chce vrátit do LEC, po pauze se cítí připraven

Giry

Giry

12. 10. 2023 16:16

Švédská superstar Martin "Rekkles" Larsson se dnes na Twitteru nechal slyšet, že je připravený vrátit se do nejvyšší ligy. Po půl roce trénování je prý připraven vyzkoušet naostro novou roli.

Reklama

Když Rekkles na konci letního splitu oznámil, že se chce přesunout z role ADC na supporta, dohodl se s Fnatic na ukončení spolupráce. Nabídky na místo v týmu mu prý vzápětí přišly, sedmadvacetiletý hráč je ale odmítl s tím, že se necítil připravený.

Letní split tak strávil tréninkem v soloQ a podle vlastních slov už roli dostatečně vypiloval a může otevřít další kapitolu své kariéry. Nejlepší možný scénář by znamenal návrat do LEC. Rekkles se dokonce nebrání ani roli ADC, se kterou má tolik zkušeností, věří ale, že nejvíce dokáže týmu pomoct právě z role supporta.

Na závěr poděkoval Fnatic, že mu umožnili tuto změnu role, i když měl s týmem stále uzavřenou smlouvu. Díky tomu se mohl plně věnovat přechodu z ADC na support a položit tak základ k nové kapitole ve své kariéře.

Tým Fnatic po odchodu Rekklese před letním splitem LEC přivedl talentovaného korejského mladíka Noah. S ním dokázali hráči kolem českého midaře Humanoida dosáhnout až na stříbrnou medaili v závěrečném turnaje LEC, a zajistit si tak postup na právě probíhající světový šampionát.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama